Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 24. september 2010

Sky watch FridayKdo je rekel, da je oblačno vreme sivo??? Obstaja še cel kup drugih barv. Le gledat je treba čez foto objektiv.

Who said, that bad weather is grey?? There is a lot of other colours, too. You just have to look through your photo lens.


Imejte suh in lep vikend!

Have dry and beautiful weekend!4 komentarji:

 1. Krasno nebo! Rada ga opazujem, ker ima tisoč obrazov in ker je na pogled neskončno, mi daje občutek svobode. Kar s tvojimi ptiči iz tvoje prve fotografije bi poletela :).

  OdgovoriIzbriši
 2. Prelepe fotke. Res je oblačno ne pomeni vedno tudi sivo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Very True! I love watching the clouds on a stormy afternoon.

  Kristy

  OdgovoriIzbriši
 4. These skies are beautiful. Thanks for visiting.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails