Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 01. september 2010

Barčica


Pa sem priplula nazaj.
En mesec toplote okroglega sonca, nabiranja energije, odklapljanja in (nenamernega) priklapljanja možganov, čvekanja v obvladanih jezikih, smejanja in lovljenja otrok. Vmes še pripravljanje zabave za odrasle in otroke in še malo ustvarjanja za sproti.

Tokrat za začetek predstavljam morski preblisk iz kamnov, vejic, naplavin, blaga in vrvice.S plaže lahko prijadra na mizo in krasi pogrinjek pred slastno morsko pojedino.


Saj vem, da je morsko vzdušje mimo in je večina vaših misli usmerjena že v jesensko nabiranje materiala...pa kljub temu. Malo nostalgično ali pa inspirativno. Mogoče se lahko podobna barčica iz jesenskih plodov znajde na na vašem krožniku pred nedeljskim kosilom, kar tako, za popestritev standardne goveje juhe in praženega krompirja :)).

Ustvarjalen jesenski pozdrav vsem s severa.

4 komentarji:

 1. Prekrasno!!! Pozdrav iz Hrvatske

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasna barčica,malo podsjetnika gdje ste do jučer bili!

  OdgovoriIzbriši
 3. ne znam je li me više oduševljavaju tvoje originalne ideje ili tvoje fotografije.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala Eda!

  Hancio6, hvala na komentaru.

  željka, super si:))....hvala ti.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails