Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

nedelja, 19. september 2010

Lubje in sovja dekoracijaRes je smešno, kako sem iz lubja najprej hotela narediti možiclje. Ko so bile luknje za nožice narejene, sem začela lubje v rokah sukati in glej...preblisk...to bi lahko bile sove!!
Tako so nastale.
Otrokom vsako jutro zaželijo Hu-Hu in potem spijo cel dan, zvečer pa spet en Hu-Hu, za lahko noč.

Sovice bi lahko mirne duše pričvrstili na kakšno obarvano vejo, ki bi visela s stropa ali  ležala na okenski polici in pozdravljala mimoidoče šolarje.


Naše sovice so se odločile za jesensko namizno dekoracijo. Kdo ve, mogoče bodo dočakale predbožični čas, saj se v pol osvetljenem dnevnem prostoru njihovi kljunčki in krempeljci tako lepo svetijo.

7 komentarjev:

 1. jako interesantna instalacija, sviđa mi se!:)
  Bravoo!

  OdgovoriIzbriši
 2. Res si neverjetna s svojimi idejami. na kraj pameti mi tole ne bi prišlo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kakva predivna ideja! Jako zanimljivo i dopadljivo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. odlično! stvarno imaš smisla za napraviti čudo od običnih stvari. preslatke su sove.

  OdgovoriIzbriši
 5. Joj, so kjut! Ideja je res super - bom predlagala moji sestri (učiteljici), da jo preplonka ;) (jemlji to kot kompliment, prosim).

  OdgovoriIzbriši
 6. Punce, res imate superske komentarje. Hvala!!!
  Creatissimo, seveda vzamem za kompliment, zato sem pa delila tole idejo z vsemi. Služli bomo pa drugič hi,hi,hi

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails