Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 02. september 2010

Okvir


Ker sem se letos pred dopustom odločila, da ne bom več zbirala kamnov, sem svoje nabiralniške, zbiralniške aktivnosti preusmerila v naplavine. Odvisnost pač moraš preusmerit, ne?
Čisto so me prevzeli ti naplavljeni delci. Sreča, da sem letos res vzela seboj pravo poštarsko torbo kreativnega materiala. Vsakokrat, ko sem jo odprla, mi je služila za inspiracijo, čeprav pol od tistega nisem niti v roke prijela. Nekaj pa sem le morala naredit, če sem imela vse to s seboj. Drugače bi poslušala celo jesen, pa še del zime, zakaj smo vse to vlekli s seboj in koliko prostora zasede v avtu...:))

Za ta okvir nisem potrebovala veliko iz poštarske torbe.
Izbrala sem bolj valjaste oblike naplavljenega lesa, ga nalepila na natur lesen okvir in vse skupaj  zaključila s pigmentom v rjavi niansi. 

Zadovoljna.sem      :)))))

5 komentarjev:

 1. Super je! Za još malo podsjećanja na ljeto u jeseni koja je već na pragu!

  OdgovoriIzbriši
 2. In okvir je postal čisto nekaj posebnega... in ko ga pogledaš se zmeraj spomniš na dopust in lepe trenutke, ane?

  OdgovoriIzbriši
 3. Saj si lahko zadovoljna. Res čisto poseben okvir in super ideja.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlična ideja! Interesantan ram... :)

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails