Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 16. september 2010

Ljubezen in samota/ Love and lonelinessSmešno je kako se včasih v množici ljudi počutimo sami. In ko smo zares sami, a obdani z delom, samote ne občutimo. Človeška narava je sila zanimiva.

Kaj začutite ob zgornji fotografiiji? Vas prevzame z občutkom osamljenosti ali ljubezni? Mogoče v njej vidite kaj drugega?

Zares me zanima vaše mnenje, zato zlijte svoje občutke v komentarjih.

P.S.: Fotografijo bo v bližnji  prihodnosti mogoče naročiti tudi za svojo lastno steno spalnice, dnevne sobe, kopalnice... :))))

6 komentarjev:

 1. Jaz pa sem pravzaprav pogledala mimo dreves, zame so bile bolj koz zavese, ki so mi odprle pogled. Veliko lepega je še pred menoj :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasna fotka.Jaz vidim par, ki se ima blazno rad in tretjega, žalostnega, ker se je deklica odločila za drugega :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Pa ovoje prava ljubavna priča!

  OdgovoriIzbriši
 4. Drage moje, me veseli, da vidite v tem še kaj več poleg dreves.:)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Mene podsjeća na najljepše trenutke u mom životu.Bila sam trudna,u 7.mjesecu trudnoće,planinarili smo na Sljeme.Otprilike ovakav se pogled pruža i kroz sljemensko granje.Ja vidim ljubav,mir,spokoj,zadovoljstvo.

  OdgovoriIzbriši
 6. i ja vidim ljubavnu priču :-)
  (P.S. ja obožavam grliti drveće, ali nemoj nikome reći)

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails