Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 21. september 2010

Jesenski šopek


No takole sem se lotila jesenskih plodov in dobrot iz narave. Takoj za sovicami so sledili ostanki lubja, ki jih je bilo škoda zavreči. Pristali so v takem mini kozarčku za vlaganje, v katerem je manjša posodica z vodo, okoli nje pa je lubje (popolnima na suhem).Pokrov kozarčka služi kot podstavek za svečko.


Kako fino je, da lahko na našem travniku (pravzaprav je občinski), še vedno najdemo nekaj preprostih lepot za jesensko obarvano mizo.

Jesenski pozdrav.

Aha, pa še tole. V eni prejšnjih objav sem govorila o tem , da se je tukaj treba zagrebst za krasne jesenske liste. Veste kaj, včeraj sem ugotovila, da se je treba zagrebst za divji kostanj. Tega tukaj stolčejo z drevesa kar s palicami. Hm! Očitno si bom moral poiskat svoje drevo!!

5 komentarjev:

 1. Ovo je toliko lepo, pa sam bila slobodna i ukrala ti fotografiju za moj desktop :D, nadam se da je u redu...
  Potpuno me očarava tvoj osećaj za pronalaženje najdivnijih lepota u prirodi,... kao haiku u fotografiji!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lep kos dekorja si naredila in lubje je meni osebno tako ljubo, da ga zelo rada uporabljam tudi pri fotografiranju.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasno!
  Hana i ja smo danas bile u jednom parkiću i nabrale valjda dva kilograma divljih kestena.Još nam fali dva kilograma inspiracije!

  OdgovoriIzbriši
 4. Super okras in lepe fotografije.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails