Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

nedelja, 12. september 2010

Jesenska dekoracijaVčeraj smo bili na sprehodu po mojem najljubšem parku. To je Kurpark, ki ima za vsak letni čas poseben predal. V njem hrani okrasje, ki si ga nadene vedno ob pravem času. Park je hrana za oko in dušo, kadarkoli ga obiščemo. Tudi otroci neizmerno uživajo. Mogoče zato, ker smo odrasli tam popolnoma sproščeni?!
V parkih in tudi drugod v naravi se v tem letnem času najde ogromno zakladov za dekoriranje. Vejice, lubje, listi, plodovi, storži...Pri nabiranju vsega tega ne uživajo le najmlajši. Tudi odrasli postanemo veliki otroci.

Dekoracija zgoraj je nastala z lanskim kostanjem (da ne bi kdo mislil, da je letošnji  že dozorel :)  ). Dodan je še grob pesek v dveh barvah, na vrhu pa kroglasta dekoracija iz cvetličarske gobe za suho cvetje.

Veselo ustvarjalno jesen vsem.

5 komentarjev:

 1. Krasna jesenska dekoracija. Super fajna ideja. In fotka je tudi čudovita!

  OdgovoriIzbriši
 2. Baš je divan ovaj dekor. Tvoje oko za prirodne lepote uvek otkriva prelepo u običnim stvarima :)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala Helena. Pridi še kdaj pokukat:) !

  Lenka, srce si! Hvala za komentar.

  OdgovoriIzbriši
 4. I love to bring the outdoors into my home too!

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlična dekoracija, sploh tista krogla na vrhu je originalna.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails