Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 30. junij 2010

Žuže za voščilo

Ne morem si pomagat a bibe, žuže ali kako jim že pravite, so mi zlezle pod kožo in jih vedno povezujem z otroki. Prosto leteča, nič hudega sluteča, a vseeno krhka in v nevarnosti na vsakem koraku.

Tako dolgo jih bom proučevala, da bom nekoč, ko bom velika, znala naslikat krasne ilustracije z njimi.:)))))) (hkrati se bom še straha pred njimi znebila).
Zaenkrat, pa ... 
Tudi takšne na voščilnicah lahko koga razveselijo. Za ta pridne Pridnelica čebelica (sl. zgoraj), za sladkosnede pa Sladkosa osa.

4 komentarji:

  1. Hvala ti Zondra. Pozdrav.:))))

    OdgovoriIzbriši
  2. meni su i žabice i bubice odlične. pogotovo kada ih ovako lijepo ukrasiš i okružiš s točkicama, trakicama i cvjetićima.

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails