Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 16. junij 2010

Gospa Sivka

Draga gospa Sivka,
tako zelo ste mi všeč, da bi vas gledal vse letne čase. Nikar mi ne zamerite, če vas večji del dneva obletavam in mogoče delujem malo vsiljivo. A težko se je upret vašim čarom, vašim opojnim vonjem, vaši barvi, ki me preveva z mirnostjo in zaupanjem.
Z ljubeznijo in vsem spoštovanjem,

vaš Čmrlj.


 Kot dokaz, da se samo ne potepam. :-)
Dišeš, vijoličen in sončen pozdrav vsem.

2 komentarja:

  1. Tudi sama obožujem sivko in res jo je možno obletavati in ovohavati cel ljubi dan :) Zelo lepo si jih ujela v sliko.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sivka je zelo lepa kot samostojna rastlina ali pa v kombinaciji z vrtnicami ali kakimi drugimi trajnicami. Čudovite fotke, sploh prva!

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails