Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 17. junij 2010

Hamburg 4. DEL - Park Planten und Blomen

Park, o katerem si lahko več preberete na tej strani, je eden lepših delov Hamburga. Ko ga enkrat obiščeš doživiš vso njegovo lepoto, ga ne pozabiš nikoli.V parku obiskovalci lahko občudujejo premnogo drevesnih vrst, grmovnic, cvetje, čudovit Japonski vrt, vrt z vrtnicami (Rosengarten), zdravilna zelišča...
Poleti obiskovalce privabljajo voda, glasba in svetlobni vodni efekti, ki jih je moč videti ob desetih zvečernih v pomladnih in poletnih mesecih. Nam to ni uspelo.Park ima posebnom, energijo, ki prevzame človeka. Ko si tam, enostavno ne moreš odit. Prostrano zelenje, lesene klopi, beli počivalniki kar vabijo, vabijo...
In ko sem vas že tako zasula s fotografijami, za konec prilagam še eno tako...posebno...samo zame..


S tem prispevkom se poslavljam od Hamburga. Naslednjič pa skačem v Berlin, znameniti Zoo, zidovi, vrata, oboki, steklo... in seveda Lego Discovery Center.

3 komentarji:

  1. Se mi je zdelo, da sem tretjo objavo o Hamburgu prešpricala, sem sedaj nadoknadila. Tako krasne fotografije delaš, da je kaj. Ta park mora biti resnično čudovit in ta zadnja fotka je fenomenale. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživam, uživam, uživam, uživam. V parkih se vedno stopim od vseh teh lepot, dišav in čudovite narave. S tvojimi fotkami si me že prepričala, da si tale park zapišem na mojo listo 'bo treba videti'. Super izgleda, in prav hrepenim po takem kraju, da bi mi malo zmehčalo napete misli. Lepo!

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails