Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 11. junij 2010

Fehmarn

Pa smo nazaj.
Popotovanje po treh različnih destinacijah v Nemčiji z dvema malima otročkoma je bil kar pravi zalogaj ali bolje -dogodivščina.  Pa o tem kaj več v naslednjih objavah.

Naša prva postojanka je bil otok(otoček) Fehmarn na severu Nemčije, ki meji z Dansko in ga s celino povezuje most. Res vreden ogleda.
Neskončna polja oljčne repice, svetilniki, mlini, peščene plaže, beli kamni, hiške iz rdeče opeke...

Danes objavljam nekaj črnobelih vtisov (meni ljubih detajlov), naslednjič pa še kaj več napišem o samem otoku in priložim še kakšno barvno fotografijo za boljšo predstavo.

1 komentar:

  1. Fantastične fotke, sploh ker obožujem črno-bele variante. Komaj čakam na nadaljevanje.

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails