Velika zabava in DINOvabilo

Nekoč smo imeli zabavo in zabave. Brez načrtovanja in posebnih priprav. Te zabave so bile uspešne in predvsem zabavne. A bili smo mlajši, brez večjih obveznosti in brez navite budilke, ki bi zjutraj zvonila.

Tudi danes ne potrebujem budilke, ker imam dva otroka, ki zjutraj več kot zvonita. Imam obveznosti. Stvari so se spremenile, dnevi so drugačni, jaz sem odrasla. Nekaj pa je kljub vsemu ostalo nespremenjeno.
Želja po zabavi. Zabavi s tistimi dvajsetletniki, ki to več niso. Tistimi, ki so morali odrasti, ki imajo obveznosti tako kot jaz in živijo z malimi kuštravimi budilkami.

Zabava s prijatelji.

Danes samo želja po zabavi ni dovolj, da bi se dogajanje zgodilo. Potrebno sesti, razmisliti, načrtovati. Lahko je preprosto, kot kupovanje ovijalnega papirja ali težavno, kot izbiranje ustreznega rojstnodnevnega darila.

Ko po vsem načrtovanju nastopi dan in se prijatelji začnejo zbirat, ugotovim, da to ni  več vsakoletna zabava z rojstnodnevnim izgovorom. Že zdavnaj je prerasla te okvirje. Zdaj je to zabava za naše otroke in ozgovor za odrasle, da se vsako leto vsaj enkrat vidimo.

Kako združiti oboje?
Z veliko željo po druženju in videnju znanih obrazov na kupu in seveda s premišljenim načrtovanjem.

Letos poteka že 10. takšno druženje, piknik s prijatelji, ki ga organizirava z našim hišnim samcem. Iz začetnih dvajset odraslih vključno z nama in mojimi starši, ki so nama vedno pomagali pri peki in pripravi hrane, se jih je do letos nabralo med 50 in 60 plus 25 otrok. Hmmmm?!! To je res številka, ko takole pogledam. In vse skupaj je treba združit v nek paket z začetkom in koncem.

Po desetih letih smo se glede organizacije že marsikaj naučili in zdaj ne bi bil več problem niti organizirat zabavo za koga drugega :)).

Tudi letos bo v avgustu potekalo takšno druženje, pod milim nebom, s šotori, klopmi in mizami, pečenjem, zelenjavo, sladkarijami izpod prstov naše mame, nogometom za starše, krstom v bližnjem potoku za novince in dogodivščinami za otroke.
Vabila so bila poslana v tem tednu (vedno najmanj en mesec prej) kar po mailu, za otroke pa letos posebej po navadni pošti, ker si je naš mladiček (ki je prišel na svet na mamin rojstni dan) omislil za 4. rojstni dan dinozavrsko zabavo.
Pa smo šli ustvarjat. Veliko je bilo idej za vabila. Uporabili pa smo bolj personalizirano (ali kako se že reče):
- nekoč je na tablo s kredo napisal svoje ime; jaz sem to seveda ovekovečila s fotoaparatom
- posnetek sem obdelala s sličicami in dodala napis ZAVER, tako je nastala podlaga za vabilo
- napis smo natisnili in kopirali


- podlago z besedilom sem prilepila na trši papir (šeleshamer), zrezan v oval, ki sede v klasično  malo
  ovojnico
- rob, prehod sem obdelala z akrilno modelirno pasto in štampiljko dinozavrsko stopinjo




- iz šelshamerja sem izrezala še en oval, na katerega sem prilepila natiskano besedilo vabila
- oba dela sta povezana z vrvico, na kateri je obesek z odtisom dinozavra (to je otrokova vstopnica na
   zabavo)


Kjer sta  bila povabljena dva iz iste družine ( brata, brat in sestra, sestri), sem dodala dve vrvici in 2 obeska.


Tukaj pa prilagam (pilagojeno) besedilo vabila na takšno dinozavrsko zabavo, da ga lahko še kdo izmed vas uporabi. 




O ovojnicah pa toliko:
malo smo jih obdelali blazinicami za senčenje in poštempljali z dinozavri. To je bilo super delo za našega slavljenca. V kuverto pa smo poleg vabila priložili tudi na 6x6 cm formatu zbrane vse sličice(obrazi) povabljencev -malih dino raziskovalcev.

Komentarji

  1. uUAUU kako domiselno.Super! Lepo praznovanje vam želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem sedaj prebrala to in prejšnjo objavo in vsa čast, da priredite takšen piknik v takem obsegu. Sama sicer nima otrok in niti ne vem popolnoma kakšne vse priprave potegne s seboj, ampak glede na to, da mi je stresno že pripraviti malo večji piknik za odrasle, bi imela s tem verjetno velike težave :) Občudujem vaju in verjamem, da se imate vedno lepo in ta vabila so zelo domiselna in super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Hali, da si se oglasila. Pozdrav.

    Vladka, piknik ni taka grozna reč. Vse je v tajmingu, nekaj pa dajo izkušnje. Popolnoma se pa stresa ne moreš nikoli znebit. Podobno kot trema pred nastopom:))
    Uživaj vikend.

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, jaz ne prenesem 'kupljenih' zabav! Takele home-made so zakon, čeprav je treba vložiti nekaj truda. Je pa potem toliko bolj cenjena zabava (tako slavljenca kot obiskovalcev). Fajn ideja (sploh za fante) in špasen tekst na vabilu. Mi je všeč, da ni čisto klasičen.
    To se boste (ali ste se) odlično zabavali!

    OdgovoriIzbriši
  5. ajmeeee, koja dobra i luda ideja! odlično! obavezno moram nešto slično i ja napraviti, prvom prilikom. Hvala ti što si podijelila s nama soju super ludu ideju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala Creatissimo.Zabava še pride.

    Željka,ako ti koristi ili inspirira, ti samo naprijed.:)

    OdgovoriIzbriši
  7. danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo preko e-pošte: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši
  8. Rada bi se zahvalila podjetju LAPO MICRO FINANCE, ki mi je dalo posojilo za zdravljenje mojega bolnega otroka. Tako sem vesel, da sem danes srečal LAPO, kontaktirajte jih po e-pošti, če potrebujete nujno posojilo: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši
  9. Potrebujete posojilo z nizko obrestno mero. Imate slab kredit ali brez kredita? Ali potrebujete denar za ustanovitev podjetja? Ali potrebujete avto posojilo? Ali želite svojo hišo dati v zastavo? Ali potrebujete velik kapital za ustanovitev velikega podjetja. kontaktirajte nas na: dakany.endre@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Specializirani smo za zagotavljanje široke palete storitev, kot so posojila, stanovanjska posojila, vzajemni skladi, osebna posojila, zdravstvena posojila, poročna posojila, nepremičninska posojila, posojila za ustanovitev podjetja in posojila za podjetja. lahko uredimo kakršno koli posojilo, ki ustreza vašemu proračunu, po zelo nizki obrestni meri. Če vas zanima, nas kontaktirajte še danes preko e-pošte: [dakany.endre@gmail.com]

    OdgovoriIzbriši
  11. Iščete posojilo za ustanovitev podjetja, plačilo računov, dajanje posojil od 3.000 eur do 500.000.000,00 eur, ponujamo 2% ali ponujamo posojila. Veselim se vaših novic o tem. Hvala za vaš čas in razumevanje! Evo, kako se lahko vrnete k nam, če vas zanima. Pišite nam na naš elektronski naslov: (dakany.endre@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ali iščete možnosti financiranja za nakup novega doma, gradnjo, posojilo za nepremičnino, refinanciranje, konsolidacijo dolgov, osebne ali poslovne namene? Dobrodošli v prihodnosti! Z nami je financiranje enostavno. Pišite nam, saj ponujamo naše finančne storitve po nizki in dostopni obrestni meri 3 % za dolga in kratka obdobja posojila, s 100-odstotnim jamstvom posojila. Zainteresirani prosilci naj nas kontaktirajo za nadaljnje postopke pridobitve posojila prek: joshuabenloancompany@aol.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Ali potrebujete nujno posojilo za poplačilo dolga ali lastniško posojilo za izboljšanje vašega poslovanja? So vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tukaj, da pustimo vse vaše finančne težave za seboj. Pišite nam po e-pošti: {larrybright424@gmail.com} Zainteresiranim strankam ponujamo posojila po razumni 2-odstotni obrestni meri. Razpon je od 5.000,00 € do 100.000.000,00 €

    OdgovoriIzbriši
  14. Ali potrebujete posojilo v sili? Ponujamo 2% posojila, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, za več podrobnosti E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna ponudba posojila.

    OdgovoriIzbriši
  15. Ponujamo posojila po 2 %, ponujamo posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, osebna posojila, posojila za avtomobile, posojila za hotele, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, več o tem E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  16. Potrebujete zavarovano in nezavarovano posojilo? Posojila za vlagatelje? Avtomobilska posojila? Poslovna posojila? Osebna posojila? Mednarodna posojila. Prosimo, pišite nam, če ste zainteresirani. Elektronski naslov: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna ponudba posojila.

    OdgovoriIzbriši
  17. Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Jaz sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo za dokončanje vašega projekta? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da kontaktirate moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, zavarovanimi in nezavarovanimi posojili in številnimi drugimi. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor.

    Za dosego cilja potrebujete posojilo pri zanesljivem in kompetentnem podjetju. Smo podjetje za celovite finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način.

    * Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Prilagodljiv znesek - sami se odločite, koliko si želite izposoditi.
    * Hitro neposredno financiranje - prejmite posojilo v 24 urah po odobritvi.
    * Prilagodljiva obrestna mera 3 %.
    * Visoke stopnje odobritve
    * Prilagodljivo odplačilo - Izbrati morate datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno za obdobje od 1 do 30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojeno vodenje in strokovno znanje.
    * Brez skritih stroškov

    Ne zamudite priložnosti zaradi pomanjkanja financ. Obrnite se na moje podjetje zdaj, lahko vam pomagamo s posojilom, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki so se soočali s finančnimi težavami po vsem svetu

    Za več informacij o naši ponudbi posojila nam pošljite zahtevo za posojilo prek
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Posredniki/svetovalci/posredniki so dobrodošli, da pripeljejo svoje stranke in so 100 % zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

    OdgovoriIzbriši
  18. Ali iščete posojilo??za podjetje/zasebne namene ali za kakršen koli namen, potem nam pošljite e-pošto, da prejmete hitro odobritev, z nizkimi obrestnimi merami 2 %, naš e-poštni naslov je spodaj: (richardcosmos5@gmail.com)

    Ponudba za nujno posojilo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Dobrodošli! Za izposojo se obrnite na zgornji e-naslov. poštni naslov. Potrebujete poslovno ali osebno posojilo? Posameznikom in podjetjem dajemo posojila od 3.000 € do 600.000.000 € z letno obrestno mero 2%. Več informacij po e-pošti E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  20. Jaz sem Abbas in sem iz Alžirije. Iskal sem spletno posojilo in bil sem zelo prestrašen, ker še nikoli nisem zaprosil za posojilo, zato sem zelo dobro iskal in iskal pravo podjetje. Našel sem podjetje, imenovano posojilne kreditne institucije. Pogledal sem in videl, kaj so ljudje rekli o tem podjetje je bilo res. Odločil sem se, da zaprosim za posojilo pri podjetju in potreboval sem posojilo v višini 16.000 dolarjev za ustanovitev podjetja, ko sem zaprosil, so mi povedali vse, kar moram narediti sam, in mi zagotovili, da bom v enem tednu Bodite s posojilom. Rekel sem, da je v redu, in čakal sem natanko en teden, da sem dobil posojilo od tega podjetja, ko to pišem zdaj, še nikoli nisem bil prevaran in to podjetje je odlično. Slišal sem, da ljudje govorijo o prevarah, vendar še nikoli nisem bil prevarant in hvala Bogu za to. Torej vsi, če potrebujete pravo posojilo, je to pravo podjetje, za katerega lahko zaprosite. Pomagalo vam bo in takrat, ko vam bodo povedali, boste prejeli posojilo, kar je natančen čas, ko boste prejeli posojilo. Samo to sporočilo moram napisati vsem, da se ne boste navadili prositi za posojilo pri napačnem podjetju, če potrebujete pravo posojilo, kontaktirajte podjetje in zadovoljni boste. Njihov e-poštni naslov je ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) pošljite jim sporočilo na WhatsApp: +393512114999

    OdgovoriIzbriši
  21. Moje ime je Mark, prihajam iz Slovenije. Vsem želim povedati, če potrebujete pravo posojilo. posojilo Credit Institutions je pravo podjetje za prošnjo, saj sem nekaj dni potreboval denar in sem iskal posojilo na spletu. Videl sem podjetje in zaprosil sem za to. Moje podjetje me je 2-krat ogoljufalo za denar. Bil sem tako žalosten, ker Za to sem potreboval denar. Odločil sem se, da poiščem drugo podjetje in zaprosil sem pri drugem podjetju, ki mi je isto podjetje tudi reklo, naj položim denar, in to sem tudi storil, in nikoli nisem dobil posojila. Bil sem kot to, kar se mi dogaja, ker potrebujem denar nujno za nakup hiše, ker če ne pridem kmalu domov, bo moj najemodajalec mene in mojo družino pregnal stran od njegove hiše, zato sem moral dobiti svojo hišo. Ko sem znova iskal, sem videl to podjetje Posojilne kreditne institucije. Videl sem, da je veliko ljudi pričalo o tem podjetju, da je podjetje res odlično, zato sem se sprva bal prijaviti, ker sem dvakrat goljufal, zato sem si rekel, naj poskusim in vidim če je bilo to podjetje resnično, sem se prijavil. Ko sem zaprosil, so mi povedali vse, kar moram storiti, še vedno sem bil prestrašen, vendar sem jim zaupal in zagotovili so mi, da bom v 5 dneh dobil posojilo. Od svoje banke sem prejel obvestilo, da je na mojem bančnem računu znesek 110.000 evrov in bil sem zelo vesel. To sporočilo pišem na spletu, zdaj pa je to podjetje pomagalo tudi dvema mojima bratoma, tako da vsakemu posebej, če potrebujete pravo posojilo. posojilne kreditne institucije je pravo podjetje, pri katerem lahko zaprosite. stopite v stik z njimi samo po e-pošti ali prek e-pošte: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) pošljite jim sporočilo na WhatsApp: +393512114999

    OdgovoriIzbriši
  22. Pozdravljeni vsi, moje ime je Dawoud Owen, iz Londona, glavnega mesta Anglije, danes sem tako srečen. Prejel sem posojilo od posojilnih kreditnih institucij, ko je izgubljeno vse moje upanje, da ne morem več dobiti posojila, ker me goljufajo številni posojilodajalci, vendar se le spodbujam in naredim pogumen korak ter se prijavim pri tem posojilodajalcu, vendar z veseljem povem danes, ko sem pravkar prejel svoje posojilo v višini 9.000,00 funtov in vam bom svetoval vsem, ki potrebujete posojilo, ga kontaktirajte na njegov e-poštni naslov: loancreditinstitutions00@gmail.com. ali WhatsApp: +393512114999 in pridobite posojilo še danes. Lep dan vam želim

    OdgovoriIzbriši
  23. Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Jaz sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo za dokončanje vašega projekta? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da kontaktirate moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, zavarovanimi in nezavarovanimi posojili in še veliko več. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor.

    Za dosego cilja potrebujete posojilo pri zanesljivem in kompetentnem podjetju. Smo podjetje za celovite finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način.

    * Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Prilagodljiv znesek - sami se odločite, koliko si želite izposoditi.
    * Hitro neposredno financiranje - prejmite posojilo v 24 urah po odobritvi.
    * Prilagodljiva obrestna mera 3 %.
    * Visoke stopnje odobritve
    * Prilagodljivo odplačilo - Izbrati morate datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno za obdobje od 1 do 30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojeno vodenje in strokovno znanje.
    * Brez skritih stroškov

    Ne zamudite priložnosti zaradi pomanjkanja financ. Obrnite se na moje podjetje zdaj, lahko vam pomagamo s posojilom, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki so se soočali s finančnimi težavami po vsem svetu

    Za več informacij o naši ponudbi posojila nam pošljite zahtevo za posojilo prek
    E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Posredniki/svetovalci/posredniki so dobrodošli, da pripeljejo svoje stranke in so 100 % zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

    OdgovoriIzbriši
  24. Lep pozdrav vsem. Moje ime je Maryam Ali iz Maroka. Vendar živim v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije, videla sem komentarje ljudi, ki so že najeli posojilo pri kreditnih institucijah; In potem sem se odločil, da se prijavim pri njih in že po nekaj dneh sem potrdil svoj račun 70.000 evrov na svojem računu, ki sem ga zahteval. To je res odlična novica. Vsakemu, ki potrebuje posojilo, priporočam, naj pošlje e-pošto na {loancreditinstitutions00@gmail.com} ali njegovemu agentu WhatsApp: +393512114999 Vesel sem, da sem dobil posojilo

    OdgovoriIzbriši
  25. Moje ime je Nicolás Miltiades iz Slovenije. Rad bi se zahvalil posojilno-kreditnim institucijam, ki so mi pomagale dobiti posojilo. Zadnje tri mesece sem iskal posojilo za poravnavo svojih dolgov, vsi so me poskušali preslepiti, dokler nisem končno srečal posojilno-kreditnih ustanov. lahko so mi dali posojilo v višini 110.000 evrov. ti lahko tudi pomagajo. pomagali so tudi nekaterim drugim mojim kolegom. Če potrebujete kakršno koli finančno pomoč, se obrnite na njegovo podjetje po e-pošti (loancreditinstitutions00@gmail.com) Številka WhatsApp: +393512114999 Verjamem, da vam lahko pomagajo.

    OdgovoriIzbriši
  26. Pozdravljeni in dobrodošli v TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

    V TRUST FUND FINANCE GROUP nudimo vse vrste posojilnih storitev:

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? Potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da kontaktirate moje podjetje po e-pošti: tffinance@aol.com | ali pošljite besedilo/ prek: +447477169213 in imejte posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), nudimo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov/Ameriških dolarjev in dajemo posojila po nizki ceni obrestno mero 2% letno. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

    Zavedam se dejstva, da je pridobitev zakonitega posojila vedno predstavljala velik problem. Za posameznike, ki imajo finančne težave in potrebujejo rešitev zanje, veliko ljudi tako težko dobi lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoka obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kakršni koli drugi razlogi

    Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu - lahko dobite posojilo in opravite svoje transakcije kadarkoli in kjer koli to potrebujete

    Ponujamo 24-urne storitve posojil svetovnega razreda. Za povpraševanje/vprašanja? - Pošlji e-pošto na | tffinance@aol.com | ali pošljite besedilo prek: +447477169213 in takoj prejmite odgovor

    Vaši družini, prijateljem in sodelavcem ni treba vedeti, da vam primanjkuje denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!!
    Lep pozdrav,
    POSOJILNIK,
    Gospa Patricia Daniels
    e-pošta: tffinance@aol.com
    tel/WhatsApp: +447477169213
    US FINANCE INCORPORATED.

    OdgovoriIzbriši
  27. Ali iščete posojilo??za poslovne/osebne namene ali za kakršen koli namen, potem nam pošljite e-pošto, da prejmete hitro odobritev, z nizkimi obrestnimi merami 2 %, naš e-poštni naslov je spodaj: (dakany.endre@gmail.com)

    Ponudba za nujno posojilo.

    OdgovoriIzbriši
  28. Potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetja? Financiranje kmetijstva in projektov? Dajemo posojila po 2% obrestni meri! Kontakt: dakany.endre@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolgov za plačilo računov? Želite še danes prevzeti nadzor nad svojim dolgom? Ponudba podaljšanja poslovnega posojila zdaj? Ali potrebujete posojilo za plačilo računa? Ali potrebujete posojilo? Ali potrebujete osebno posojilo? Posojilo za širitev poslovanja? Ustanovitev podjetja, izobraževanje, konsolidacija dolgov Posojilo za trd denar Posojilo za karkoli? Nudimo posojilo brez preverjanja kreditne sposobnosti po nizki obrestni meri 2% posojila, E-naslov: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  30. Dobrý deň, dámy a páni, potrebujete finančnú pomoc? Som Susan Bensonová. Som poskytovateľ pôžičiek a zároveň finančný poradca.

    Potrebujete podnikateľský úver, osobný úver, hypotekárny úver alebo úver na dokončenie vášho projektu? Ak je vaša odpoveď áno, odporúčam vám kontaktovať moju firmu. Poskytujeme všetky druhy úverových služieb vrátane dlhodobých a krátkodobých pôžičiek, zabezpečených a nezabezpečených úverov a mnoho ďalších. Pre viac informácií nám napíšte e-mailom: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) alebo mi napíšte správu priamo na WhatsApp cez: +447360502110 a okamžite dostanete odpoveď.

    Pôžička od spoľahlivej a kompetentnej spoločnosti je to, čo potrebujete na dosiahnutie svojho cieľa. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné finančné služby a sme odhodlaní pomôcť vám splniť všetky vaše túžby. Špecializujeme sa na poskytovanie štruktúrovaných finančných riešení jednotlivcom a spoločnostiam tým najefektívnejším a najrýchlejším spôsobom.

    * O pôžičku môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek.
    * Flexibilná suma – Vy sa rozhodnete, koľko si chcete požičať.
    * Rýchle priame financovanie - Získajte svoj úver do 24 hodín po schválení.
    * Flexibilná úroková sadzba 3 %.
    * Vysoká miera schválenia
    * Flexibilné splácanie – Vyberáte si dátum splácania, buď týždenne, mesačne alebo ročne na dobu 1-30 rokov.
    * Jednoduchá online aplikácia.
    * Personalizované poradenstvo a odborné znalosti.
    * Žiadne skryté poplatky

    Nepremeškajte príležitosť kvôli nedostatku financií. Kontaktujte moju spoločnosť teraz, môžeme vám pomôcť s pôžičkou, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktorí čelia finančným problémom po celom svete

    Ak chcete získať viac informácií o našej ponuke pôžičiek, pošlite nám žiadosť o pôžičku prostredníctvom
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby priviedli svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať v prospech všetkých zúčastnených strán.

    OdgovoriIzbriši
  31. Ponujamo 2-odstotna posojila, ponujamo posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, osebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila posojila za refinanciranje stanovanja, več o tem E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  32. Pozdravljeni,

    Potrebujete kredit? Na voljo smo vam, da vam ponudimo katerokoli posojilo po ugodni obrestni meri. Ponudba velja od 3000 EUR do 7.000.000 EUR. Po potrebi me kontaktirajte. Po potrebi nas kontaktirajte: richardcosmos5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  33. Zaprosite za nujni denar po 2-odstotni obrestni meri. Od 2000 do 100 milijonov evrov. E-pošta za odgovor: (richardcosmos5@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba

    OdgovoriIzbriši

  34. Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: (dakany.endre@gmail.com)

    posojilna ponudba

    OdgovoriIzbriši
  35. Potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetja? Financiranje kmetijstva in projektov? Dajemo posojila po 2% obrestni meri! Kontakt: (richardcosmos5@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  36. Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Jaz sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo za dokončanje vašega projekta? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da kontaktirate moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, zavarovanimi in nezavarovanimi posojili in še veliko več. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor.

    Za dosego cilja potrebujete posojilo pri zanesljivem in kompetentnem podjetju. Smo podjetje za celovite finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način.

    * Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Prilagodljiv znesek - sami se odločite, koliko si želite izposoditi.
    * Hitro neposredno financiranje - prejmite posojilo v 24 urah po odobritvi.
    * Prilagodljiva obrestna mera 3 %.
    * Visoke stopnje odobritve
    * Prilagodljivo odplačilo - Izbrati morate datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno za obdobje od 1 do 30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojeno vodenje in strokovno znanje.
    * Brez skritih stroškov

    Ne zamudite priložnosti zaradi pomanjkanja financ. Obrnite se na moje podjetje zdaj, lahko vam pomagamo s posojilom, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki so se soočali s finančnimi težavami po vsem svetu

    Za več informacij o naši ponudbi posojila nam pošljite zahtevo za posojilo prek
    E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Posredniki/svetovalci/posredniki so dobrodošli, da pripeljejo svoje stranke in so 100 % zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

    OdgovoriIzbriši
  37. Posojilo za konsolidacijo dolgov, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd. Sem zasebni posojilodajalec, ki posojam podjetjem in posameznikom po nizki in razumni 2-odstotni obrestni meri. Elektronski naslov: dakany.endre@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  38. Dober večer,

    Sem registriran zasebni posojilodajalec denarja. Dajemo kredite za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo izboljšati svoje finančno stanje po vsem svetu, z zelo nizkimi letnimi obrestnimi merami, vse do 2 % v enem letu - 30-letni rok odplačevanja v katerem koli delu sveta. Kreditiramo v razponu od 2000 € do 500.000.000 €. Ključna so dobro zavarovana posojila z največjo varnostjo. Zainteresirane osebe naj nas kontaktirajo po elektronski pošti: (richardcosmos5@gmail.com)

    Ponudba za nujno posojilo.

    OdgovoriIzbriši
  39. Hitro pridobite denar za reševanje vseh vaših finančnih potreb in izvedbo vaših projektov Osebno posojilo: od 2.000 € do 2.000.000 € Investicija in posojilo za podjetja do 100.000.000 € To je ponudba, ki velja za vsakogar!!! E-pošta: richardcosmos5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  40. Zdravo; Ali potrebujete nujno posojilo? Moje ime je Emily's Janssen, sem posojilodajalec in finančni svetovalec pri Novelty Finance. Ugotovil sem, da posamezniki in podjetja tako težko dobijo posojilo pri bankah ali drugih finančnih institucijah. Moje podjetje (Novelty Finance) je tu, da vam zagotovi in pomaga pri posojilu, ki ga potrebujete

    Ne glede na to, ali želite izboljšati svoj življenjski slog ali pa imate nepričakovan strošek, je posojilo pri NOVELTY FINANCE stroškovno učinkovit način, da to uresničite.

    NOVELTY FINANCE je prilagodljiv: izposodite si lahko do pet milijonov evrov (5.000.000,00 €) z ustreznimi odplačilnimi dobami od 6 mesecev do 30 let. Ponujamo široko paleto osebnih posojil, poslovnih posojil, stanovanjskih posojil in posojil za konsolidacijo dolgov, ki jih je mogoče prilagoditi vašim spreminjajočim se potrebam in okoliščinam po 3-odstotni obrestni meri.

    Kaj dobite:
     Takojšen dostop do vaših sredstev po odobritvi
     Konkurenčne obrestne mere
     Prilagodljivi pogoji odplačevanja
     Možnost hitrejšega odplačila posojila (dodatna plačila zmanjšajo glavnico posojila)
     Enostavna odobritev, če potrebujete dodatna sredstva
     Vaše prvo odplačevanje posojila se začne šest mesecev po odobritvi.

    Kako se prijaviš:
    Vloga za posojilo je hitra in enostavna!
    Podjetja ali posamezniki, ki se zanimajo za zaprosilo za posojilo pri Novelty Finance in potrebujejo več informacij o ponudbi posojila, naj POŠLJEJO E-POŠTO na: noveltyfinances@gmail.com

    Veljajo pogoji in pogoji.

    OdgovoriIzbriši
  41. Pozdravljeni, sem kate, živim v Nemčiji

    Bil sem v finančni situaciji in moral sem kupiti hišo. Poskušal sem iskati posojilo pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar ni delovalo in večina bank je moj kredit zavrnila. Ampak kot Bog bi želel, so me predstavili zasebnemu posojilodajalcu, ki mi je dal posojilo v višini 200.000 evrov in danes imam svojo hišo in lastnika podjetja in trenutno mi gre dobro, če moraš iti na podjetje za zavarovanje posojila. brez zavarovanja, brez preverjanja kreditne sposobnosti, samo 2-odstotna obrestna mera in sopodpisnik z boljšimi načrti odplačevanja in razporedom, se obrnite na posojilo James Kong (jameskong.loanfirm@gmail.com). Ne ve, da to počnem, a zdaj sem tako srečna in odločila sem se, da bom ljudem povedala več o njem, in želim, da ga Bog še bolj blagoslovi. Lahko ga kontaktirate preko njegove e-pošte: jameskong.loanfirm@gmail.com

    Preberite moje pričevanje, kako dobim posojilo od zanesljivega podjetja.

    Ponudba posojila

    OdgovoriIzbriši
  42. Ali potrebujete posojilo v sili? Ponujamo 2% posojila, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, za več podrobnosti E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna ponudba posojila.

    OdgovoriIzbriši
  43. Ali potrebujete nujno posojilo za poplačilo dolgov ali kapitalsko posojilo za izboljšanje poslovanja? So vas banke in druge finančne institucije zavrnile? Ali potrebujete kreditno konsolidacijo ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tukaj, da pustimo vse vaše finančne težave za seboj. Pišite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Interesentom ponujamo posojila po sprejemljivi 2-odstotni obrestni meri. Razpon je od 2.000,00 EUR do 100.000.000,00 EUR

    OdgovoriIzbriši
  44. Imej lep dan

    Sem zasebni posojilodajalec Richarda Cosmosa. Ponujam posojilo z obrestno mero 2% letno in v višini 2000 evrov - 500.000.000,00 evrov. Ima 100% lastniško financiranje z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili. Za naše finančne storitve jamčimo številnim našim globalnim strankam. Z našim prilagodljivim posojilnim portfeljem lahko posojila obdelamo in prenesemo na posojilojemalce v najkrajšem možnem času. Delujemo pod jasnimi in razumljivimi pogoji ter nudimo vse vrste posojil zainteresiranim strankam, podjetjem, korporacijam in vsem vrstam podjetij. Pišite nam zdaj na: (richardcosmos5@gmail.com)

    Ponudite nujna posojila.

    OdgovoriIzbriši
  45. Ali potrebujete posojilo? V tem primeru pošljite e-pošto: dakany.endre@gmail.com

    Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovno posojilo? hipoteka? Kmetijstvo in projektno financiranje, HITRI KREDITI. Potrebujete posojilo, da poplačate svoje dolgove, plačate račune ali začnete dobro podjetje? ? Ponujamo vse vrste posojil z 2% obrestmi! Kontaktni e-poštni naslov: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  46. Potrebujete kredit? osebna posojila? poslovna posojila? hipoteke? kmetijsko in projektno financiranje? dajemo vse vrste posojil po 2% obresti! Kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  47. Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2 %. Zainteresirani prosilci naj nas kontaktirajo po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com)

    Ponudba za nujno posojilo.

    OdgovoriIzbriši
  48. Potrebujete posojilo nujno? Ali nudimo osebno posojilo? Komercialno posojilo; Vzajemno? Kmetijsko posojilo? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo dolgov? Posojilo za tovornjak? Posojilo za avto; Hotelsko posojilo? Refinancirati posojila? In več šolskih posojil? Začetno posojilo? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam na (richardcosmos5@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  49. Ali nujno potrebujete posojilo? Ali nudimo osebna posojila? poslovna posojila; Stanovanjsko posojilo? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Konsolidacijska posojila? Posojila za tovornjake? Posojilo za avto? Hotelska posojila? Refinancirati posojila? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam: (dakany.endre@gmail.com)

    Ponudba posojila

    OdgovoriIzbriši
  50. Iščete poslovno posojilo? Osebno posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, tvegani kapital itd. Če je tako, nam pišite še danes (dakany.endre@gmail.com) in prejmite posojilo še danes.

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  51. Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: (dakany.endre@gmail.com)

    posojilna ponudba

    OdgovoriIzbriši
  52. Potrebujete nujno posojilo? Ali nudimo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo vlog? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Začetna posojila? .ponudimo z 2% obrestmi! Pišite nam: dakany.endre@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  53. Potrebujete posojilo nujno? Ali nudimo osebno posojilo? Komercialno posojilo; Vzajemno? Kmetijsko posojilo? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo dolgov? Posojilo za tovornjak? Posojilo za avto; Hotelsko posojilo? Refinancirati posojila? In več šolskih posojil? Začetno posojilo? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam na (richardcosmos5@gmail.com)

    Nujna posojilna ponudba.

    OdgovoriIzbriši
  54. Moje pričevanje Pozdravljeni vsi
    Tukaj sem, da pričam, kako sem dobil posojilo od posojilnih kreditnih ustanov, potem ko sem večkrat zaprosil za različne posojilodajalce, ki so obljubili pomoč, a mi posojila nikoli niso dali. Dokler me moj prijatelj ni predstavil posojilnim kreditnim institucijam in mi obljubil, da mi bo pomagal, in dejansko so storili, kot so obljubili, brez kakršnega koli odlašanja. Nikoli si nisem mislil, da še obstajajo zanesljivi posojilodajalci, dokler nisem srečal posojilno-kreditnih ustanov, ki so res pomagale pri posojilu v višini 13.000 evrov in spremenile moje prepričanje. Ne vem, ali na kakršen koli način potrebujete resnično in nujno posojilo. Obrnite se na posojilne kreditne institucije po e-pošti: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    Whatsapp številka: +393512640785 ali: +393509313766
    ali :+393512114999.
    Elektronski naslov: loancreditinstitutions00@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  55. Moje pričevanje Pozdravljeni vsi
    Tukaj sem, da pričam, kako sem dobil posojilo od posojilnih kreditnih ustanov, potem ko sem večkrat zaprosil za različne posojilodajalce, ki so obljubili pomoč, a mi posojila nikoli niso dali. Dokler me moj prijatelj ni predstavil posojilnim kreditnim institucijam in mi obljubil, da mi bo pomagal, in dejansko so storili, kot so obljubili, brez kakršnega koli odlašanja. Nikoli si nisem mislil, da še obstajajo zanesljivi posojilodajalci, dokler nisem srečal posojilno-kreditnih ustanov, ki so res pomagale pri posojilu v višini 13.000 evrov in spremenile moje prepričanje. Ne vem, ali na kakršen koli način potrebujete resnično in nujno posojilo. Obrnite se na posojilne kreditne institucije po e-pošti: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    Whatsapp številka: +393512640785 ali: +393509313766
    ali :+393512114999.
    Elektronski naslov: loancreditinstitutions00@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave