Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 21. julij 2010

Oče in sin


Kako lepo je, ko starši lahko prenašajo svoje znanje na otroke. To je poseben prizor, ki izžareva posebno vez, ljubezen, energijo.

Včasih starši mislimo, da ne znamo tega in ne znamo onega, smo zadržani pri prenašanju znanja...otrokom to ni pomembno. Otroci cenijo druženje, čas, ki je namenjen samo njim. To je najdragocenejša dediščina, ki jim jo lahko damo.

5 komentarjev:

 1. Se popolnoma strinjam, da je to najdragocenejša izkušnja, takih druženj se z velikim veseljem spominjaš kot odrasla oseba. Ponovno dobra fotka, ampak to itak veš ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako lijepa fotografija s porukom, takve najviše volim.
  Lp s otoka Paga!:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala Vladuška,vsaka pozitivna kritika mi da krila.Do takrat pa samo upam, da je moja fotografija dobra:))

  Hvala Zondra za komentar i morske pozdrave.

  OdgovoriIzbriši
 4. excellent shot...never seen my father doing that with my brothers...miss it
  nice day, dear
  graceolsson.com/blog

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails