Nagrada


Takole me je včeraj presenetila Sandra Z. Tale nagradica mi je res polepšala večer. Sandrin blog je  res krasno brat. V besedah prav čutiš dogajanje v njenem kreativnem prostoru, njen trud, jezo, razočaranje in veselje. Res je luštno.

Moje pisanje je povsem nekaj drugega. Nekdaj sem zelo rada pisala, in besede so bile močnejše od slik. Zdaj se je stvar obrnila. Moj blog temelji predvsem  na slikah oz fotografijah. Skozi njih se lažje izražam. S tem se oproščam vsem, ki me berete in ne najdete v mojem pisanju posebnega navdiha. Upam, da najdete nekaj zase v fotografijah.
Hvala vsem, ki me spremljate,  ki redno komentirate moje izdelke in ste hrana za mojo kreativno dušo (na blogu, mailu, osebno). Hvala tudi tistim, ki pridete pokukat in si ne upate pustiti besednih sledi za seboj (mogoče nekoč zberete pogum, lepo bi vas bilo brat).
Nekoč mi je psihologinja na enem od izobraževanj dejala, da lahko ustvarjam samo s "fitbekom". Brez tega moje ustvarjanje ni živo, moja kreativna duša umre. Šele takrat sem si to brez sramu priznala. Res je! Potrebujem besede, komentarje, kritike (tudi negativne nekako prenesem, čeprav jih premlevam nekaj dni :))).


Še enkrat hvala tistim, ki ste z mano.Sweet blog award podarjam 10 kreativcem (tako piše v navodilu, žal ne smem večim), ki jih rada berem, katerih delo je zame inspirativno:

Vladka
Tea
Olivera
White Blossom
Creatissimo
Maja
Phoenix
Laboratory of unique creations

Pisana rokodelnica
Čas za kraetivnost

The rules:
- Give this award to 10 sweet bloggers.
- Make a post about the award including the picture and mention the person who gave it to you.

- Put the award on your blog.
- Let your nominated 10 know you’ve awarded them by leaving a comment.


Komentarji

 1. Hrandica hvala za tole nagradico, vsako sprejmem z zelo velikim veseljem. In res je, potrebujemo komentarje, kritike, besede, da postajamo boljši in da nas še bolj žene k ustvarjanju. Hvala ti tudi za vse komentarje. Nagradico pa sem objavila v eni izmed svojih prejšnjih objav.

  OdgovoriIzbriši
 2. Najlepše čestitke na nagradi:)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Thank you so much for this lovely award! I´m so glad about it! You make my day!!!!!
  Warm greetings,
  Yvonne

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala za nagradico, Hrandica! Rada kukam na tvoj blog. Se strinjam, komentarji in spodbude nam dajo še več energije, še več navdihov... Prav je, da si pomagamo med seboj in se bodrimo.
  PS: hecno, pri moji objavi vas je večina mislila, da grem na dopust! Pa sploh ne grem, le končno bo več časa za ustvarjanje in slikanje, za inspiracijo pa mi bodo vtisi iz krajev kot je tisti na sliki ;). Torej se še beremo!

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala ti Vladuška, za vsak komentar posebej. Si moj veliki "FITBEK" od vsega začetka :)))

  Lenka, tudi tebi bi jo podarila, a so ti jo že druge in zdaj imaš že pravo zalogo, ne :)))

  F Klein you make beautiful photos, so you deserved the award.:)))

  Creatissimo, hvala da si se oglasila. Vem da nisi na počitnicah, a se mi zdi da kljub temu zelo uživaš. Združuješ delo in užitek in to je super.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala na nagradici! Drago mi je što svraćaš na moj blog i što si mi skrenula pažnju na svoj! Začudo, nemam puno problema sa čitanjem slovenskog! Velika pusa! :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ha, ha, ha Izzy, super da vse razumeš!! Oglasi se še kaj.
  Pozdrav.:))

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave