Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 09. julij 2010

Kamenje


Enostavno ne morem več skrivat, da imam rada kamenje.:))))   Vseh oblik in velikosti  me očara na vsakem koraku. Iz vsakega dopusta ali potepanja, bi domov nesla eno vrečo. Kar tako, ker imam tisoč idej, kaj z njimi. Potem doma pozabim, kaj sem hotela in zbirka kamenčkov se prelevi v kup za skalnjak ali zidanco.

Letos bom poskušala v kamenju samo uživat in ga bom pustila, tam kjer je. Gledala ga bom od blizu in daleč in pretaknila vsak kotiček z objektivom, za spomin.Po njem bom hodila in si brusila pete...


...na njem bom ležala in razmišljala o ničemer (pa ja, kot da je to mogoče :))).......in si navsezadnje  predstavljala različne podobe , da se kreativna polovica možganov preveč ne poleni.
Na kaj pa vas spominja ta skalnata zadeva??

9 komentarjev:

 1. Kraaaaasno. Odlična ideja skupljati ovakve predivne primjere za slikanje. Bša su divni :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Vidi se da uživaš na moru:)
  Fotke su mrak!
  Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 3. Nisi jedina koja voli i sakuplja kamenje.
  Gdje god putujem...vračam se sa kamenjem...što manjim što većim...
  Koliko volim kamenje možeš pročitati u mom postu
  http://phoenix-magdesign.blogspot.com/2009/06/kamencici-sa-plazebeach-stone.html
  A fotkice su super....

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala Sandra i Sandra :)))))

  Da da, Phoenix, sigurna sam, da vas ima puno sa kamenjem na zalihi.To je odličan material.:)) A post ču ubrzo pročitati. Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ta zadnja seveda spominja na beneško masko - 99%! ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Dolgčas ti vsekakor ni na morju pri vsem kamenju ;) Ampak delim s teboj tvojo strast, le da se že vsa leta zadržujem, da ne vlačim kamenja domov, ker ne vem kaj bi z njim (oz. vem, samo ne realiziram). Krasne fotke in super sestavljena objava. Ti zadnji pa me spominjajo na kameni pevski zbor, ha ha.

  OdgovoriIzbriši
 7. Creatissimo-hi hi hi,,:))

  Vladka-hvala ti za komentar. Pevski zbor :)))?!

  OdgovoriIzbriši
 8. oh....the last and the legs are the best..love them
  congrats
  graceolsson.com/blog

  OdgovoriIzbriši
 9. Thanks Grace! I'm very hapy to see you here.:))Have a nice day.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails