Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

nedelja, 21. november 2010

Voščilkanje v rdečem/ Cardmaking in redPraznično, toplo, mehko ...preprosto.

In Christmas feeling, worm, soft....simple.


8 komentarjev:

 1. Prekrasno,moj omiljeni kockasti uzorak i crvena boja, baš za Božić!
  Divno Hrandica!!!

  Velika pusa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Preproste in učinkovite - lepe! Tudi ti letos v 'rdečem' stilu?
  PS: še odgovor na tvoje vpr. na mojem blogu: belega studia še nisem krstila s kakšno barvo- si preventivno pogrnem polivinil pri potencialnih kandidatih... Bolj me skrbijo kakšne praskice na mizi od odlaganja orodij. To moram še rešit, pa ne vem ali s steklom ali čem drugim (prozornim ali belim), da mi ne bo treba tako previdno odlagat stvari...

  OdgovoriIzbriši
 3. Preproste stvari so običajno najlepše :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo všečno s tem kvačkanim dodatkom, ki čestitko res naredi tako toplo. In tudi jaz se letos vedno bolj navdušujem na to dvojno barvno kombinacijo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Divna čestitka :)) Jednostavna, a baš zato posebna!

  OdgovoriIzbriši
 6. Pusa za lijep komentar!
  Nas dvije se moramo upoznati, slažeš li se?:)

  OdgovoriIzbriši
 7. skuper kombinacija, rdeči karo, čipka...
  ------------------


  CREATISSIMO:
  lepa ustvarjalna delavnic, res bi jo bilo škoda krstiti s kakno barvo, a to je ustvarjalnica, zatorej (.) BO TREBA ZAMIŽATI NA ENO OKO.. 8:)
  kar se pa tiče praskic in odlaganja sem jaz dele kjer odlaga podložila s tisto podlogo, ki jo uporabljam za oblaganje predalov, se lepo prime podlage je tanka in mehka, če se popaca jo enostavno operem (dobi se je v različnih barvah, rumeni, sivi beli) oz. če v IKe-ji sem videla da imajo nekajo prozorno podlogo, ki je še bolj čedna.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja, res so praznične, tople, domače, skratka zelo lepe.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails