Venček dobrodošlice / Welcome wreath

Veliko stvari je treba narediti v decembru.To mi je všeč. Sploh, če je to delo, ki mi je ljubo. Sem takšen tip človeka, ki želimi vse(s tem mislim predvsem kreativno) narediti sam.
V Nemčiji ljudje prodajajo veliko kiča, najde pa se tudi nekaj zelo lepih in izvirnih idej. A se mi zdi, če bom kupila že narejenjo dekoracijo, da potem to ne bom jaz. Raje se matram in čaram in preizkušam in vedno se samo na ta način naučim. V trenutku nenadnega navdiha, pa zadeva kar zleti izpod prstov.
Tako je nastal tudi tale "welcome" venček. Navdih, pripomočki, predčasno narejeni dodatki iz divjega kostanja in perlic.
To sem bolj jaz!
Dobrodošli v moj praznično obarvan dom :)).

There is a lot of things, that have to be done in december.I like this kind of creative work. I'm one of those, that want to do everythinh by themselves. 
Here in Germany people sell a lot of "kitch" and they really sell. But you can also find some very interesting and creative deco stuff. I thik, if I buy one allready made decoration, this wouldn't be me.  I ruther "suffer" for many hours, do magic, try new things and I always learn things like that. with trying.
This welcome wreath was made like that. It didn't take me that long to put it together. I had this  earlier made littlle decorations  with perls and chesnuts.
This is more me!
Welcome to my holliday spirit home :)).



Komentarji

  1. Oooo, kako lep je tale tvoj venček dobrodošlice. Super ideja. A venček si tud sama naredila? Iz česa pa, če ni skrivnost?

    OdgovoriIzbriši
  2. Andzica seveda sem ga naredila sama. Kako pak!:)))) Osnova je stiroporni obroč. Ovit je v bež deko travo, ki jo ponavadi prodajajo okoli velike noči. nič ni lepljen, samo trdo ovit s pomočjo pozlatene žice. Okraski iz kostanjev pa so že videni na tem blogu. Pritrjeni so pravtako s pomočjo žice. Poskusi:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo in najbrž dosti enostavno za narest. Jaz bi kake rdeče rože za popestritev dodala. Če bi znala.....

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan je Hrandica!!!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale venček mi je tako čudovit, da se ga ne morem nagledati!

    OdgovoriIzbriši
  6. jaz ga gledam in čakam da sam nastane... pa noče, idejo imam, material tudi, le čas...in zdaj grem da presenetim sebe pa tudi vas..mogoče...
    ...pa da si spočijem oči od PC in razveselim dušo...

    OdgovoriIzbriši
  7. Super je! (sploh, ker je v beli in natur barvah, ki so mi pri srcu).

    OdgovoriIzbriši
  8. Zdaj, ko te že nekaj časa spremljam, bi me skoraj začudilo, da bi postavila, obesila v stanovanju kupljen venček :))) Znova si naredila nekaj čisto posebnega, v tvojem stilu in lepo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako je lep, se ga ne morem nagledat! Čudovit je!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave