PARTY 2012-PRIPRAVE/ PREPARATIONS


 Evo, moji ljubi bralci. Za mano je deloven vikend. Priprave na zabavo so v polnem teku. Še malo, malo več kot teden in spet bomo eksplodirali v veselju, navdušenju, druženju, presenečenjih, srečanjih. komaj čakam, ob enem pa imam tisti adrenalinski občutek v trebuhu, saj veste...da bo vse šlo, kot je treba.
Ko so vabila razposlana, mislim, tako, zdaj pa sem. Ah, pa se takrat šele vse prav začne.


 Glede na to, da bo letos vrtna(vrtnarska) zabava z vilinskim pridihom in s pomočjo vrtnih palčkov, sodi zraven sajenje rastlin, dreveščkov, izdelovanje tablic z imeni, kapic in majhnih presenečenje za vilinčke ter velikih presenečenj za stare palčke :)). Letos smo se odrekli vsem darilom iz trgovskih centrov in sprejemamo samo rastline. Tudi naš slavljenec je pristal in razumel "koncept", prosil pa je le za eno darilo. Seveda smo mu ustregli.
Veste, da je najtežje prepričat povabljene, da naj res nič ne kupujejo razen rastlin (če že marajo)! To je res težka naloga. Pa bi morala biti najlažja.


Torej, priprave v teku, okrasje v izdelavi, stari palčki povabljeni, vilinčki in vile pa nestrpni.




Takole, kot vidite na spodnji sliki, pa so svoj delovni prispevek pokazale rdeče mravlje, ki smo jih našli pod starim peskovnikom. 


V nedeljo nas je za slovo pozdravilo kratko neurje, na poti domov pa nas je spremljala mavrica. To je dober znak in skoraj malo vilinski, kaj pravite?:)))



Za konec pa še mali utrinek z lanske mačje zabave...
 

...in jutranjega pospravljanja.



Prostor in prejšnje zabave pa si lahko ogledate tukaj, mačjo zabavo tukaj, dinozavrsko tukaj in tukaj,  kaj več o zabavah pa na linku PARTY pod naslovom bloga.

Uživajte!

Komentarji

  1. Po moje bo letoš še lepše. Če je na vaših zabavah še lahko?
    Ideja o rožnih darilih je super in kako si prepričala slavljenca?

    OdgovoriIzbriši
  2. To se sliši vse tako vznemirljivo in kar potegnilo me je v tvojo napoved in razlago. To bo vsekakor noro dobro in jaz vam držim pesti, da bo vse kot mora biti in da bo sonce veselo sijalo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uauauau, nore zabave in krasna darila juhej!

    OdgovoriIzbriši
  4. Srečno na zabavi! Priprave so resne in temeljite, tako da mora vse tečt kot po maslu. Uživaj v zasluženih sadovih!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave