Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 26. julij 2012

Poroka na griču/ Wedding on the hill


Dragi moji, evo mene na hitro še z eno pikasto objavo. Nova naročila, različni dogodki, priložnosti...
Ta je nastala za poroko na hribčku ob gozdu, s šopkom kal in z vijolično nitjo celotnega dne. 
A najdete radovedneža?

My dear friends, here I'm droping by with new Luckybug post. New orders, different occations... This one was made for a wedding on the hill by the woods, with buquet and violet thread through the whole wedding.
Do you find the busybody?

4 komentarji:

 1. Ja, skriva se za gričem levo. Mali firbčnolonec...:):) Sicer so pa vse 3 sila luštne in prav zanima me, kje dobiš idejo ne samo za sam motiv, ampak tudi za modno opravo srečnolonic, tako od oblekic do nakita in naglavnega okrasja.

  OdgovoriIzbriši
 2. ja ja vidi se dva para oči in dva para tipalk :-)) Krasna slika in super si jo narisala! Tele srečnolonice ti gredo iz dneva v dan bolje :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Same poročne.... očitno se vsi poročajo ;)) Lep vikend!

  OdgovoriIzbriši
 4. Iiii kakšen lump, kako se skriva za hribom.Krasna je!

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails