Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 25. oktober 2010

Priprava na voščilkanje

Vas že prsti kaj srbijo? Že kličejo po papirčkih, barvah, štampilkah, svinčnikih, lepilih in po prav posebnem materialu, zaradi katerega bo vaša božično novoletna voščilnica prav posebna?

Tukaj, kjer živim, so se predpraznični nakupi že pričeli. Trgovine so na veliko, podolgem in počez napolnjene z bleščečim okrasjem, belimi, rdečimi, srebrnimi in zlatimi srčki, angelčki, kroglami in svetlečimi papirčki.

Včeraj je bila delovna nedelja za trgovine (ponavadi so vse zaprte). Ljudi se je trlo povsod. Veliki in majhni lokali so dobesedno pokali po šivih. Kupovalo se je vsesorte. Tudi praznično okrasje. Za trenutek sem imela občutek, da bo božič naslednji teden.

Zdaj so me uradno okužili s tem virusom, ki se ga nobena kreativna duša ne otepa.

Treba bo začeti z voščilnicami, če hočem imeti določeno količino pravočasno.

Ker so letošnje voščilnice v delu, vam jih še ne morem pokazat. Zato pa vam pokažem lanske oz. ene od lanskih.Veselo voščilkanje!

7 komentarjev:

 1. Prelijepi radovi i fotografije!

  Lijep pozdrav i zahvaljujem ti se na krasnom komentaru i čestitkama.

  OdgovoriIzbriši
 2. Uauuu ♥ ♥ ♥ zelo zanimive ♥ ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 3. To je res neverjetno, kaj takega, tako kreativnega se lahko spomniš samo ti. Preprosta zadeva, ki pa izpade super in čisto odštekano. Jaz sem navdušena. Le zakaj moram jaz toliko komplicirat, le zakaj,.... ;))))

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštni angelčki, nekja čisto posebnega!

  OdgovoriIzbriši
 5. Kakšne zanimive voščilnice, lepe so.

  OdgovoriIzbriši
 6. Spet nekaj posebnega. Le kaj pripravljaš letos? Pri meni tudi že nekaj nastaja, a (za moj okus) prepočasi :(

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails