Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 15. april 2010

Popotniki

No, tako. Pa sem se spet lotila pisanja.
Štirinajstdnevni premor mi je dal nekaj elana, novih zamisli, predvsem pa me je napolnil z energijo. Energijo, ki  so mi jo podarili obrazi sorodnikov, prijateljev, sosedov, ki jih nisem videla že celo večnost. Ko sem zagledala znan obraz, se mi je zdelo, da hodim nekaj centimetrov od tal. Neverjetno! Doživetje, ki ga nikoli ne bi  imela, če se ne bi odselila iz ljube male dežele. Pogledi, nasmehi, objemi... pisane aure. Juhej! Hvala vsem, ki ste se pustili videt. Zdaj bom lažje zdržala do poletnih počitnic.

Deveturno potovanje v Slovenijo mi je postreglo z zasneženo pokrajino in dolgimi tuneli. Tako se je našlo nekaj dela za fotoaparat.  Pot pa je hitreje minila.
Pot nazaj ni bila tako pestra.
Deževalo je. Nebo je bilo žalostno, tako kot duša.

3 komentarji:

 1. Ja, kadar smo daleč in so trenutki z bližnjimi bolj redki znamo to resnično cenit. Dobre fotke.

  OdgovoriIzbriši
 2. O kolk dobre lučkaste krace! Upam, da ti čas do poletnih počitnic hitro mine.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo je, ko ti ljudje podarjajo energijo, ljubezen. Čeprav je slovo žalostno, ti ostane v srcu toplina. Verjamem, da pot ni lahka.
  Ampak, še malo, pa bo poletje, pa 'nas' prideš spet kaj pogledat, a ne?

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails