Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sobota, 13. februar 2010

Ptičja hišica po domače

Evo, če se nam mudi s ptičjo hišico, pogledamo po stanovanju in pomisliš, kaj bi lahko bilo uporabnega.... Aha, imamo nekaj prazne embalaže otroške hrane. Nahitro pobarvamo, če imamo več časa, dodamo še kak lep okras.

Jaz sem naredila nahitro in čisto nenatančno. Vem, da bi marsikdo naredil to dosti bolje.....je pa ideja, a ne?

Kar se pa ptičkov tiče. Upam, da so zadovoljni, čeprav imajo smešno žalosten  razgled, na sosedove dodelane ptičje hišice in zastavo, ki jih spominja, da so še vedno v isti državi.
Pa naj jim tekne!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails