Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sobota, 13. februar 2010

Krofi in valentinovo

Danes sem bila obdarovana z lepim rdečim predvalentinovim šopkom in seveda z Liso Wohnen & Dekorieren (mmm....večerno branje). Ker pa sem si ravno zadnjič kupila cvetličarsko gobo, sem morala zadevo preizkusit.


Šopek se je spremenil v drugačno namizno dekoracijo. Moj dragi pa ni preveč zameril.Samo, da je na vidnem mestu.

Seveda sem se morala nekako oddolžit in, ker sem bila zelo dobre volje, sem se podala v avanturo s pečenjem krofov. Kar bo pa bo. Prvič, pa upam, da ne zadnjič. Na netu sem našla en fajn recept, pa baje ne more spodletet.
Kaj mislite, mi je uspelo? Ja uspelo mi je enega poskusit,  ker jih je do večera že skoraj zmanjkalo.


Baje bomo še pekli.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails