Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 09. februar 2010

Pomaranče

Če niste vedeli, obstaja pozimi tudi kak drug posladek poleg orehovih rogljičkov, cimetovih zvezdic, čokoladnih piškotov, kremnih tortic in seveda čokolade.

Nadvse zdravo suho sadje (sploh tisto s tono žvepla v paketku) in sladko kisli agrumi (tisti, ob katerih se vam lepijo prsti od pesti-,fungi- in ostalih cidov) so odličen nadomestek. Seveda!

Nadomestek za ves tisti ustvarjalni material, ki ga pozimi ne najdemo. Živa barva in trdnost suhega materiala, da neskončno možnosti pri ustvarjanju.

Mene je prevzelo.
Ampak čokolada je še vedno ZAKON.

1 komentar:

  1. :-) he he he ja res je, sam je s pomarančo tud dobra :-) Krasno ustvarjanje, nimaš kaj!

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails