Odstranjevanje madežev

Še ne tako dolgo nazaj, sem zbirala nasvete in ideje o odstranjevanju madežev.Seznam je dolg in obsega vse sorte. Od naravnih proizvodov do umetnih zvarkov, od trdnih snovi do tekočin.Vsem sem zelo hvaležna, toda moja malenkost je dosti bolj zapletena od enega madeža.
Nasvetov imam zdaj že toliko, da sem se odločila naredit en velik NASVETNI POVZETEK za vas.
Če ste bolj BIO:
Sistem - če ni eno, je drugo, če ni drugo, je tretje...in tako, dokler ne testirate vsega, kar imate v shrambi. Potem preklopite na naravne vire v obliki sonca ali dežja.

Če ste bolj BAZIČNI:
Namesto v shrambi, iščite v omari s čistili za dom. Poskusite najprej s tistimi za posodo, nadaljujte s tistimi za tla in pohištvo ter na koncu testirajte zvarke za straniščno školjko.

Če ste bolj SOFISTICIRANI:
Pojdite v trgovino in iščite na polici embalažo z napisom "odstranjevalec madežev".

NEUVRŠČENI:
Če se ne najdete v nobenem od zgoraj navedenih tipov, vašim izdelkom ne preostane drugega, kot da jim spremenite namembnost (neomejene možnosti) ali videz.

Sama živim s pravilom LAŽJE JE TEŽJE ali obratno, zato se z madeži ne znam boriti. Tako se definitivno uvrščam v zadnji tip gospodinjčnic in gospodinjčnikov.
Vzamem barvo, prepleskam in evo...madež zgine. Včasih tudi kaj na madež prišijem, če seveda le-ta ni prevelik, ker moje šiviljske sposobnosti niso razvite (ŠE).

Še sreča, da imam take mladičke, ki jih spremembe navdušujejo (če niso drastične). Oni so namreč največji proizvajalci madežev in porabniki tekstilnih barv.
S dragim samcem je drugačna zgodba...grem raje po nov kožuh.

 
  

A sem pozabila povedat, da smo še kar v svetu dinozavrov? 
  
Lutke iz barvnega papirja, obrobljene z vročim lepilo, da se lažje borijo s spretnimi otroškimi rokami.







Komentarji

  1. Predvsem kreativno se boriš z madeži!! Pri meni je tako: če jih ne odstrani moja vsestranska Renil pasta iz Kimija, zavzamem stališče: človek se sčasoma vsega navadi... tudi madežev. Tako ne vidim več čokolina pod kuhinjskim stikalom...saj bi ga lahko prepleskala, ampak bi ga kmalu nadomestil nov... Trava na kolenih me spomni, da je moj otrok aktiven in je rad zunaj... Če koga moti, naj pogleda stran!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za komentar. Imaš prav, da se madežev navadiš, so pa dober izgovor, da lahko pleskam še kje drugje, razen po papirju. :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave