Poly talisman



Takole sem izkoristila prvo pomladno soboto. Priznam, da sem se na poti do tja zelo spraševala po pameti, da kaj rinem v takem vremenu v zaprte prostore z obilico fima, ducatom hladnega orožja (beri fimo nožki ) in učiteljco, ki obvlada in veliko govori.

A prispela sem. Jaz in še dve nadebudnici. Vse tri nadebudne do konca, s hladnim orožjem v roki, velikimi ušesi in odprto glavo za kup podatkov o obdelavi fima. V družbi učiteljce, ki obvlada in ve, kaj govori.

Po štirih urah( ne morem verjeti, da je minilo toliko) napotkov in tuhtanja, mečkanja, sladkanja v pavzi je nastalo tole.

This is how I spent first saturday in spring. I admit, I had some doubts about spending that sunny saturday in closed space with Polymere clay and the teatcher that knows a lot and talks a lot. But I managed to drive myselfe there and two other wealing students of poly-clay. We were wealing students till the end. with the teatcher  who knowa  lot and knows what she's talking about.
After four hours (time flys by quickly) of absorbing, watching carefully, making and eating cake in pause, this thing came out.


Končno fimo izdelek s katerim sem zadovoljna in se lahko z njim celo pohvalim. Ni popoln, je pa približek, vsaj zame, ki ne znam narediti popolnega izdelka. Danes je že bil na sprehodu do službe in požel aplavz. Bravo jaz.


Hvala Klavdija.
Pridem spet ♥.


Finally a polymere clay product, that I'm pleased with. Today he was with me at work and have to say surroundings was applouding :). Jeah for me :).

Thank you Klavdija.
I'll come again.

 


Komentarji

  1. Wow! Privjesak je odličan. Bez obzira na lijepo vrijeme koje te mamilo da drugačije provedeš vikend, vrijedilo je sjedenja " u klupi" i učenja.

    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravček. Tudi sama uživam zunaj, sploh ko sije sonček, a uživam tudi v ustvarjalnem druženju. Tvoj obesek mi je bil že na delavnici všeč in vsekakor nisem presenečena, da je požel alplavz. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svetoven je... vsak od nas za vse svoje izdelke lahko reče da so skoraj popolni, ker pač v tem trenutku ne gre drugače kod toliko koliko zmoremo... Ko bo pa kilometrina naredila svoje... bodo pa nad popolnimi... :)) Hvala vsem skupaj in vsaki posebej za krasno soboto... pridem zopet.... :)) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Uffff, prekrasen je! Kar lepo bodi ponosna sama nase, da si ustvarila tako krasen izdelek. Svaka ti čast! Pozdravček! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh tudi jaz bi tako učiteljico in malce tvojega talenta. Čudovit izdelek in dorbo da ga nisem srečala na sprehodu - mi je barvno tako ulit☺

    OdgovoriIzbriši
  6. Uhh.. saj lepih dni bo še veliko, rezultat delavnice je pa prav lep. Je že prav, da si šla :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vsekakor zelo zanimiv obesek in upravičeno si lahko ponosna. Vsekakor se je splačalo biti v zaprtem prostoru z dobro učiteljico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Fajn se mi zdi, da sem opravičila tvojo odločitev. Tvoj obesek je popoln!...ker je čisto tvoj, ker odraža tebe, tvoj nasmeh in radoživost! Bodi ponosna nase! Hvala, da se vračaš, sploh kadar te vleče kam drugam...to mi veliko pomeni!

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasen je! Se je splačalo upreti si skušnjavam ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave