In še cela družina/And the whole family


Takole, družinica je na kupu. Mladičkov in  mladičic, bi bilo še več, če bi jih šlo na papir. A mislim, da jih bo ravno prav za priklic ene čisto taprave mladičke (ali mladička). Vso srečo Andreja.

Ok, family is together.There could be more little ones if there was more place on the paper, but I think five of them is quite enough for bringing the real "bug" in to the world. I wish you all the luck Andreja.


In kaj vi počnete ob tem vetrovnem vikendu? Razpihujete ideje v naravi, čakate, da vam veter prinese nov navdih ali opazujete svet skozi stekleno šipo?

Moram se vam zahvalit za vse komentarje, ki ste mi jih puščali v zadnjem času. Težke dneve je dosti lažje prebiti ob spodbudnih besedah. In seveda, hitro se spomnim, da se vse da, da je vse mogoče, da ni nikoli tako slabo, da... uf, z nekaj samodiscipline, dobre organizacije, prepiha v ušesih in mini meditacije se vrnem nazaj v akcijo. In tako vedno znova.

Trenutno mi ne preostane nič drugega, kot akcija. Trenutno si rečem prisilno "samohranilna" samica.Smešno se sliši, a naš samec zelo veliko potuje, zato mi ne preostane nič drugega, kot da zaviham rokave in se kot človeška hobotnica lotim vseh stvari, ki mi pridejo na pot. Najprej je treba organizirati glavo, potem mladiče, logistiko prevozov in nujnega varstva (če je potrebno), ter prostočasne dejavnosti. No to zadnje, ponavadi odpade :(.  A čas samohranilstva mine (kot ponavadi) in pride čas prilagajanja na družinsko življenje. Ja, tudi to obstaja. Mladiči so izredno občutljivi na število odraslih v družini. In čas mine,...potem smo spet sami za nekaj dni. Družinska krivulja je dokaj zanimiva. Vedno pravim, da sem se navadila, a je vsakokrat težko ob odhodih. Pa da ne bo izgledalo, da se preveč pritožujem, saj se ne. Samo malo sem vam razgrnila delček svojega življenja in naj bo to del tistih desetih stvari o meni, h katerim so me v zadnjem času nekateri pozvali.

Upam, da tudi vi z ali brez logističnih podvigov obvladujete svoje življenjske krivulje.

Želim vam pikast preostanek vikenda.♥ Rada vas imam.

At the moment I'm all action.I call myself a singel parent under constraint. It sounds funny, but my man travels a lot, so I don't have no other option but to organize myselfe like human octopus and get in action. First I have to organize my head, than the kids, logistic with transportation, day care (if necessary) and in the end organization of my spare time. Well the last thing normaly falls off. 
But I don't want to complain. It's like that I can manage it. 

I hope you manage to control your life curve with or without logistic.
Have a speckled rest of the weekend.♥ Love you all.









Komentarji

  1. Oh, kok kjut pikice ♥ ♥ Vedno mi je všeč, da delujejo tako žive, v gibanju, z živahnimi učki :)
    Tebi pa želim, da se urnik malo umiri.. čeprav imajo tudi take stalne spremembe svoje dobre strani. Vsaj midve z dečvo sva bili malo bolj razpuščeni kak dan, ko sva bili sami :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Verjamem, da j eto zelo naporno zate in da verjetno katere dneve pobiraš še zadnje atome enerigije. Jaz upam, da se ti življenje kmalu nekoliko bolj ustali. Ti pa pošiljam en koš dobre energije. SDružinica pa je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Naj prinesejo srečo. Lušna družinica. Gledajo res tako navihano, kot bi bile žive.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita slika in družinica srečnolonic je res zelo simpatična!
    Prijetno in mirno nedeljo vam želim :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Te tvoje srečnolonice so res tako prisrčne, da jih je veselje pogledati in naj Andreji res prinesejo srečo.
    Lepo si opisala tvoj dnevni utrip, da ga je bilo kar začutiti. Vsaka družina ima svojo specifiko, v osnovi pa tvoj opis kar velja in tisto z mini meditacijo, ki nas vrne nazaj v akcijo, tudi. LP:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Simpatične in nagajive so tele tvoje srečnolonice :-)
    Uf ja, krivulje so tudi pri nas, takrat ko je človek sam se pač drugače organizira, zase ne ostane nič prostega časa. Če so otroci večji porazdelim delo, ko pridemo domov.Včasih se moram prav v roke vzeti, da pač kakšen dan samo navodila dajem - pojdi v klet prinese to, pospravi zlikano perilo, prinesi drva... pač še nismo v fazi, ko bi otroci kaj videli.Meni pa v tem primeru samo glasilke trpijo, ostane pa čas, da jim spečem jabolčno pito :-)Saj bo, vsako mesec, leto bo lažje, boš videla. Lepo se imejte!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasna je ova bubamarasta obitelj, baš mi se sviđa!
    Pokušavam si organizirati život, ali teško je kad se zdravlje ne da ukrotiti.

    OdgovoriIzbriši
  8. O kako so luštni. Veselje jih je pogledati.
    Želim ti en umirjen teden. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Preslatak obitelj srećonoša! Pet malenih mislim da je sasvim dovoljno ... iako, tako su neodoljivi ovako točkasti :))

    Znam se tu i tamo dezorganizirati ... kad imam osjećaj da se sve raspada :(( sva sreća, nekako se sve skupi ponovo. Ali dođe mi da pušem kroz uha .. ha-ha. No, to je valjda život!

    Želim ti što više pravog slobodnog vremena ... samo za tebe... za stvaranje.

    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Juhuhu! Tele srečnolonice mi bodo pa sigurno prinesle OGROMNO sreče. Se že veselim, kako mi bodo popestrile eno od sten v stanovanju.

    Najlepša hvala! Zlata si! Čudovita si! Rada te imam! :*

    Predvsem pa sem vesela, da si spet zbrala energijo in moči ter premagala vse kar te je v zadnjem času težilo. Življenje je pa tako ali tako ena dolga vijugasta razgibana pot polna klancev in spustov ter ovinkov. Včasih je to prav, ker je razgibano, če se naenkrat nabere preveč slabih ovinkov in preveč spustov, pa si želimo le še mirnih trenutkov, brez tiste še tako potrebne razgibanosti.

    Želim ti, da se življenje čimprej umiri. Še dobro, da je pred nami pomlad in težko pričakovano poletje, ko si vsaka družinica vzame zaslužen dopust. Upam, da bo vaš čim daljši.

    Prijeten, miren teden ti želim! <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave