Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 06. marec 2012

Cvetoči vikend/Blooming weekendZime še ni konec, a ne mislite na jutranji mraz in severni veter. Barve bližnjih gričev in gozdnih jas vas bodo hitro pogrele in odpeljale misli na bolj prijetne kraje.

Obarvan teden vsem.

Winter is not over yet. Don't think about morning cold and north wind. Colours of hills and clearing od the woods will warm your thoughts and take them to more friendly places.


Colourfull week to all.
8 komentarjev:

 1. Zelo lepo cvetoče in tako plaho kukajo iz svojih skritih mest, kjer so se prebile na plano. Hvala pa tudi za tvoje lepe in spodbudne komenatarje na mojem blogu :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasno v objektiv ujeti prvi znanilci pomladi ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. lepe pomladne fotkice. Tudi mi smo rožice raje fotografirali kot trgali. Nabrali smo samo droben šopek za babi.

  OdgovoriIzbriši
 4. Spet si ujela prekrasne utrinke narave! Prav za lačno dušo nahranit!

  OdgovoriIzbriši
 5. Tudi jaz se že veselim pomladi!

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails