Vse najboljše MENI/ Happy birthaday TO ME

Ha!
Dobrodošli! Veliko se vas je zbralo. 25. Lepa druščina.
Vrata so še vedno odprta in bodo ostala do 14. 2. 2011, tako da se lahko zabavi pridruži še kdo drug, ki ga še ne poznamo.
_________________________________________________________________________________

Welcome! 25 is a pretty number. That is how much of you joined my pary. The doors will be left open till 14.2.2011, so any new person can come in and join us.
_________________________________________________________________________________


Kaj praznujemo? Ne, nimam rojstnega dneva. Imam preveč rada poletje, da bi bila rojena pozimi :).
Moj blog je star eno leto. Ni velika številka, je pa velika stvar zame, da sem se tega sploh lotila.
Lenka je rekla, da je mesec v katerem sem začela z objavljanjem v znaku Vodnarja in ta je simbol življenjske energije. Kar je povezano z življejem in energijo ne more bit slabo, ne? In če dodam še energijo svojege zvezde-Sonca, nam ne uide eksplozija :).


Explozija domišljije, ustvarjalnosti, povezanosti, medsebojnih odnosov, sodelovanja....besed....
__________________________________________________________________________________
 


What are we celebrating? No it's not my birthday. I love summer too much, to be born in winter :).
My blog is a year old. It's not really a big number, but it's a big thing for me to start blogging at all.
Lenka said that the month that I strated with blogging is in Aquarius and that is a simbol of life energy. If I put in the energie of my star -The Sun, we could have an explosion :).

Explosion of imagination, creativity, connection, relations, colaboration... words...
 _________________________________________________________________________________






 Žal mi je, da včeraj nisem mogla vsakemu posebej stisniti roke.Sem sicer sedela na rumeni fotelji v kotu z bolečo glavo (najbrž od glasne glabe) in čakala, če me bo kdo prepoznal.
__________________________________________________________________________________

I'm sorry that I could shake everyone's hand yesterday. I was sitting in my yellow chair and not feeling well (Probably becouse of the loud music.). I was waiting for someone to recognize me.
__________________________________________________________________________________

Mislim, da sem opazila Majo, ki se je držala bolj zadaj, pa Kristinino črno oblekico, ki si jo je sama sešila je bilo nemogoče zgrešiti. Saša/Luna spi, Bubamara in Tatjana so strašno poskakovali na plesišču, sicer bose, pa vseeno...


Opazila sem, da si je Petrovka sposodila krasne čevlje z ljupko pentljico na strani. Simona pa je imela čudovito ogrlico, ki se je krasno podala torbici. Sašo je ves čas debatiral s Tiko in Mil, tu pa tam pa je z Aniko in Justin izmenjal kakšno fotografsko. Seveda jih je bilo nemegoče zgrešiti že zaradi gore fotografske opreme, ki so jo imeli s seboj. Bliskalo se je na vsakem koraku. 

Zondra je delala interviu z njej neznanimi obrazi. Ni jih bilo veliko, ker pozna že skoraj vse. :) Tudi ona je z veseljem prisluhnila fotografskim strokovnjakom.

Izredno zanimiva je bila McCrafty, ki se je pozabila preobut in je vstopila v pohodnih čevljih in rdeči obleki z globokim izrezom (:)). Vsi, ki vas ni bilo, vam je lahko žal, ker niste opazila ekstravagantne oprave Phoenix. Imela ogromno dodatkov iz polimerne gline, uauuu, vam rečem.


Sem se pa nasmejala, ko sem opazila, kako Vladuška, Teya, Mimoza, Suzana in Hali vlečejo iz žepa štampiljke in tuše, da bi jih primerjala in rekle kakšno o njihovi kakovsti in rezultatu na papirju. Hja, vam povem, da sem se zabavala, kljub slabemu počutju.
Videla sem tudi,kako vstopajo Good Ghost, Clare s fotoaparatom, Renata z modrimi uhani, Creatissimo in moja draga Lenka, vsa oh in sploh posebna.
_______________________________________________________

My dear englishspeaking readers, don't resent me, not to wright this part in ENG.  I have written nice wordst about you and other visitors of my blog. You just go and visit those written people and find what you have in common with them (except visiting my blog :))♥.
__________________________________________________________________________________


Ker zabava še vedno traja (do 14. 2. 2011), se spodobi, da kot gostiteljica za začetek vsem(ki ste se do sedaj podpisali s komentarjem) postrežem z nečim sladkim. Da bi sladko dejansko prispelo do vaših rok, prosim vsakega izmed vas, ki ste bili včeraj na zabavi, da mi po mailu sporočite vaš naslov. (TO NI HEC, TO JE ZARES!)

V naslednjih dneh pa me kar poiščite, da skupaj zaplešemo :).
_______________________________________________________

The party is still on (till 14.2. 2011), so after strenous first day it's only right that I serve you (who wrote the comment till yesterday) with something sweet. That this sweetness will acctually get in your hands, I will need your adress. Send it to my e-mail (THIS IS TRUE, NOT JOKE!).

In next days you just look for me, that we can dance together.
 __________________________________________________________________________________

Komentarji

  1. Aaaa koji super party draga Hrandica, hvala ti što si me pozvala baš mi je bilo veliko zadovoljstvo biti u društvu ovako dragih i vrijednih kreativki! Napravila sam intervjue, pofotkala zanimljive kadrove i odlično se zabavila:)
    A sad ozbiljno:Želim ti još puno, puno lijepih postova, fotografija i druženja sa svima nama.
    Pusa velika i puno hvala što si me pozvala na svoj prekrasni party!

    OdgovoriIzbriši
  2. Great shots of chocolate! Yummy!

    Erika B

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična je bila zabava! Hvala što si nas sve pozvala. Samo da znaš naplesala sam se kao nikada do sada u odličnom društvu. Žao mi je da te je boljela glava pa nisi u potpunosti i ti uživala. Još jednom sretna godišnjica i još puuuuuno takvih ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole pa je bil en zelo zelo zabavn post, si me nasmejala in spravila v krasno voljo v službi po 4 prostih dneh. Ja, vse smo se uspele pogovorit in primerjat med seboj. Niso vse štampiljke, štampiljke :)))) Me pa še danes bolijo malo noge od visokih pet :) Se pa ne dam, pridem spet, ker je bilo res fajn, samo novo oblekico si naredim, tokrat bo papirnata :)). Upam samo, da te neha boleti glava, da se boš lahko v polnosti udeležila svoje zabave. Nam boš vsakemu poslala košček torte :))) Juhu, noro dobro je pri tebi, še večkrat pripravi takšne zabave.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, ja, pozabila sem povedati, da sta mi fotki fantastični, odlična ideja z čestitko na krožniku.

    OdgovoriIzbriši
  6. Njami, kako okusna je tale čokoladica. Hvala!

    Tudi moj blog je pred časom doživel 1. rojstni dan, pa je zaradi bolezenskih težav, žal ostal brez praznovanja. Bo pa zato praznovanje 2. rojstnega dne bolj veselo in zabavno. ;-)

    Čestitke za 1. rojstni dan.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala za čudovito zabavo, že dolgo nisem tako uživala! :) Ja, si je treba izmenjat izkušnje in primerjat štampiljke, kot je rekla že Vladuška, niso vse štampiljke štampiljke.:)
    Pa hitro se pozdravi, da spet zaplešemo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hrandica, to je pa bila nora zabava. Še enkrat, vse najboljše ob prvi obletnici in hitro se pozdravi.
    Jaz se bom pa do naslednjega leta naučila twistat v petkah.
    Lepo se imej in veliko zabave v drugem blogarskem letu.

    OdgovoriIzbriši
  9. He he he čokoladno-čokoladna objava. Čokolada vsepovsod, baje tudi pri glavobolu pomaga. Vsekakor ena prav zanimiva in zabavna objava. Še na veliko takšnih!

    OdgovoriIzbriši
  10. Prejšnjo objavo sem na žalost spregledala, sem se pa prav krasno zabavala ob branju te objave :)

    Čestitke za obletnico!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito si to napisala. Bil je lep večer, super zabava. Še na mnoga leta in veliko zabav! Želim si le, da bi vas vse lahko spoznala tudi v resnici. Mislim, da bi se imeli prav fajn.

    OdgovoriIzbriši
  12. Moram reći da na ovako divnoj zabavi sa biranim društvom nisam bila jaaaaaaaaako dugo :D,osećam se kao u oblačićima :)))
    Kakvu si samo divnu priču ispričala, vidim da Sunce i Vodolija kod tebe uveliko deluju!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ajme meni, tako mi je žao što sam propustila raniji post. Sada sam ga otvorila i vidjela pozive za party.
    Ma nema veze :))
    Želim ti još puno, puno godišnjica na tvojem blogu i još puno originalnih i maštovitih kreacija, postova i fenomenalnih fotkica (kao i do sada). Uživaj draga moja i dalje u radosti stvaranja.
    Veeeeeliki pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  14. Joj kako zardevam, pa sem mislila, da ni noben opazi :)...sem pa kljub temu malce poplesalala, ne moreš v plesni obleki z izrezom ves čas sedeti..prav luštno je bilo ;o)

    OdgovoriIzbriši
  15. Joj, sem vesela, da ste opazile mojo ogrlico. Prav posebno za to priložnost in usklajeno z mojo veliko zeleno torbico.
    Super zabava je bila. Sem vesela, da nisem zamudila. Na rumenem fotelju pa si prav lepo izgledala. Res pa je, da te nisem hotela preveč motiti.

    OdgovoriIzbriši
  16. Čudovito zabavo ste imele :) Hrandica, iskrene čestitke za prvo svečko in za vse kar si v preteklem letu delila z nami. Če je bila že ta zabava nepozabna, verjamem, da bomo ob drugi svečki ostali brez besed :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Aaaaa,to se desilo...malo sam mamurna pa se ne sjećam.Malo mi je neugodno,nisam valjda ja bila gola ili...Ma meni je bilo divno.Odlična zabava.Želim ih tebi,ali i nama još puno,puno,takvih!

    OdgovoriIzbriši
  18. Odlična zabava, čestitam na jubileju. I....drago mi je da sam prišla...
    pozdravček do naslednjeg susreta (ako sam sve dobro napisala, ha ha)

    OdgovoriIzbriši
  19. Many good wishes for your new birthday year!!
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  20. Wishing you lots of good luck and more adventures in the year to come.

    OdgovoriIzbriši
  21. Odlična zabava je bila, s temle svojim postom si resnično zajela dogajanje. Fotke so super (:

    OdgovoriIzbriši
  22. O, seveda sem opazila gostiteljico v rumenem fotelju! Saj si imela pri roki fotoaparat in si nas tudi kaj poslikala vmes! Upam, da ti glavobol ni tega preprečil, ker komaj čakam na fotke, ker sem spoznala toliko novih obrazov, da jih brez slike ne znam povezati z imeni. Skratka zabava je bila fenomenalna, čokolade ni nikoli preveč, sploh če je tako lepo ujeta na sliki. Izmenjava mnjenj je bila zelo uspešna, saj sem se naučila, da so štampiljke in štampiljke.Upam, da ti je glavobol že popustil. Skratka krasna zabava in upam, da se ob letu zopet srečamo.

    OdgovoriIzbriši
  23. Krasni fotki!!!
    Hm, jaz sem pa zamudila na praznovanje. Se sprašujem kaj dobrega je bilo za pojest in pijače tudi sigurno ni manjkalo :-((
    Pa prijetna glasba!!!
    Le kje sem hodila, da mi je tole ušlo, pa drugič, obljubim :-))
    Ja, pa vse NAJ NAJ!!!

    OdgovoriIzbriši
  24. Uh...upravo sam se sada ustala na moje tanane nogice koje sam konačno odmorila a već sam spremna za neki sljedeći party. Istina da me vrat i uši bole od težine mog polimerskog nakita...jedno iskustvo više...Sljedeći put stižem u tenisicama bez nakita...i plešem do zore.
    Draga Hrandica nije nikakvo čudo što si imala glavobolju...trebalo je organizirati tako fenomenalan party i znam pod kojim stresom si bila...Hvala ti!!!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  25. Andreja L., odlično zabavo si zamudila. Dobra glasba, da o hrani ne govorim. :) Kdo bi si mislil, da znam plesati twist :D

    OdgovoriIzbriši
  26. V sposojenih čevljih in še s tako visoko peto seveda nisem mogla plesat. Drugič prinesem v vrečki še balerinke. Se bom preobula za tvojim rumenim foteljem. Verjemi, od smeha te bo še glava nehala boleti.

    OdgovoriIzbriši
  27. Hrandica, odlična zabava. In odlične so bile tudi vse čokoladne dobrote. Sem jih preveč pojedla in me danes boli trebuh. Sama sem si kriva, kaj sem pa požrešna :)

    Lepo se zabavajte, ko mi bo bolje, se spet pridružim!

    OdgovoriIzbriši
  28. Opravičilo ob zamudi na zabavo...oguljena je fraza, a mnogokrat drži, da luknjo nam v spominu sto vzrokov naredi....
    .......ufa pa tako sem je bila potrebna....


    Naj bo tako kot je bilo oz naj bo tako, da nas vse presenetilo bo...

    OdgovoriIzbriši
  29. Beautiful photos - congrats for I one year of blogging - love your photos - and the bananachockled lookes soo good!

    Have a great party :)

    Hugs from Sweden!

    OdgovoriIzbriši
  30. Jaz sem žal letošnjo zabavo zamudila (pa vse novosti, trače in štampiljke!), ampak drugo leto pa res pridem!

    Pa vse najboljše!

    OdgovoriIzbriši
  31. Heppi heppi brZdej tudi od mene!
    Kjut srečanje, da čokolade niti ne omenjam :-)

    OdgovoriIzbriši
  32. Vse naj naj... čeprav sem prišla odpret okna po koncu zabave, je glsba še vedno odmevala v prostoru in tudi vonj po vroči čokoladi je še lebdel v zraku.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave