Romantično, zaljubljeno.../Romantic, in love


 Za zaljubljence, mladoporočence ali samo za tiste, ki imajo radi sivko. Zame :))

For those in love, newlyweds or just for those who love lavander. For me :)).



Ste poročeni, razmišljate o poroki ali samo "živite na koruzi" in vam je to v neizmerno veselje? Kaj pomeni biti poročen, podpisati zaobljube, si nadeti prstane... Smo lahko neizmerno zaljubljeni in srečni in zaobljubljeni in ne poročeni?
Jaz sem :).( A za en dan bi vseeno oblekla dolgo pravljično obleko in obula pisane čevlje brez pete, si nadela venček iz poljskega cvetja in tekala po polju sivke brez meja. Saj sanjati,  ni prepovedano,ne?)

Ostanite zaljubljeni♥.


Are you married, thinking about merriage or you just live with choosen person and you like like this? What does it mean to be married, signe papers, put on the rings... Could we be happy, endlessly inlove and promissed to someone and not be married?
I am :). (But I would wear long dreamy dress, put on colourfull not highhill shoes, wreathe myselfe with meadow plane flowers and run through fields of lavander. It's not forbidden to dream, right?)


Stay inlove♥.

Komentarji

  1. Ovo je predivno!! Romantično i nježno istovremeno..
    Ma baš je lijepo biti zaljubljen...

    OdgovoriIzbriši
  2. Divnooo draga Hrandica!!!
    Čestitke su prekrasne!
    Kiss.

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako čudovito si tole naredila in poslikala, sploh sivka je tako malo skrivnostna in hkrati romantična. Tudi jaz jo obožujem, predvsem kot motiv. Krasne sanje imaš in vsekakor je potrebno sanjati in to na veliko. Veš kakšen je moj moto: ko sanjaš, sanjaj bogato :))) Ne vidim namreč razloga, da bi se omejevala še v sanjah :)))) Sem pa tudi sama koruznica in mislim, da sem se že navadila koruze pod nogami, tako da mi je čisto ok. Hecam pa skoz svojega deda, da naj me enkrat namesto na kosilo povabi na matični urad, saj si velike poroke ne želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kolk si pa tole lepo napisala. Pa ravno tako se jaz zdaj počutim. Sem zaljubljena in za enkrat še neporočena. Tud jaz večkrat sanjarim o tistem dogodku. Tako da definitivno ni prepovedano o tem sanjariti. Mogoče se pa enkrat sanje uresničijo. :)

    Voščilnice pa so kod vedno prekrasne, tako zelo romantične.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sanjati je dovojeno in tvoje sanje so pravljične. Vedno se razveselim tvoje nove objave, ker tvojo ustvarjalnost krasno povežeš z besedami in simboliko.

    OdgovoriIzbriši
  6. O-V-O J-E- Z-A-I-S-T-A P-R-E-D-I-V-N-O!

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivno :)) I ne, nije zabranjeno sanjati ... Mmmmm, lavanda ... romantika ... divna slika.

    OdgovoriIzbriši
  8. Obe voščilnici sta mi všeč, mogoče malce bolj druga, ker spominja na tulipan. Zlata obroba se krasno poda.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vauu, prekrasni fotki s čudovitima voščilnicama. Sta mi obe tako lepi, da ne morem napisati, katera mi je bolj všeč.
    Veš, jaz pa večkrat sanjam tisti dan, ko sem imela na sebi belo obleko ... :) In sem neizmerno srečna, ker jo na nek način še vedno imam "oblečeno" :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala vsem za lepe komentarje. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja tema o kateri bi se dalo še in še in še povedati.... pa vsakdo zagovarja svojo tezo, tiste ki smo jo oblekle in tiste ki je niste oz. tiste ko jo morda še boste.
    Vsekakor pa nas na tej poti spremljajo + in na drugi strani - , in če znamo te znake nekako uravnotežtiti dobimo sredino, ki ji jaz pravim "ena trojka" je življenje bistveno bolje sprejemljivo.
    Same petice niso dobre, cveki pa tudi ne!
    ---
    Voščilnice pa so za 10-ko.!

    OdgovoriIzbriši
  12. You have a lovely blog Hrandica! Thank you so much for the sweet comment on my blog the other day. I appreciate it so much! I am definitely enjoying all of your beautiful work here :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nežno kao ljubav, čarobno kao san...

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa zame, obožujem jo :-)Zelo zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  15. ... ja pa jest bi zraven tebe stala v pinki oblekci :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Zaljubljena že od srednješolskih let dalje. Zaljubljenost je zrasla v ljubezen in globoko iskreno prijateljstvo in sedaj sem srečno poročena s svojim najboljšim prijateljem.

    zadnjič sva v Cankarjevem domu srečala najino razredničarko iz srednje šole. Ha, zagotovo se je spomnila vseh razgovorov in svaril in težav, ki so si jih prfoksi delali zaradi naju :o)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave