Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 27. maj 2010

Zapestnica 2


Tista majhna zapestnica iz prejšnje objave me je tako potegnila, da sem morala nujno naredit še eno zase.


Ena vrstica je kvačkana z belim garnom in žico hkrati. Tam so obešeni oranžni "okraski". Zapestnica se zapenja in ne zavezuje. Moram vam povedat, da na roki izgleda prav fajn.
Imam tak poseben okus za nakit :-)(hi,hi). Všeč mi je  bolj odštekan, drugačen, poseben...

Koliko vas je podobnega mišljenja? Ste bolj za klasičen nakit.? Verižice in ogrlice z enim obeskom...ali si drznete nase dati tudi nekaj drugačnega, izstopajočega...?


Oglasite se in izrazite svoje mnenje.

2 komentarja:

  1. Mi je zelo všeč kaj odštekanega in posebnega in nevsakdanjega in ta tvoja zapestnica je kot nalašč za poletne dni, mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails