Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 20. maj 2010

Foto impression III.


V zadnjih nekaj dneh se okoli mene vrtijo informacije o porokah, datumih in dodatkih, ki sodijo zraven.  Nekoč sem bila prepričana, da sončna energija vpliva na čustva ljudi tako, da začnejo razmišljat o takšnih dejanjih. No, letos mi je vreme to hipotezo definitivno sesulo. Očitno je še kaj drugega. Bom raziskala. :-)   A še vedno je v zimskem času manj porok.

To je takoj inspiracija za še eno foto čarovnijo.

Ja res sem padla noter v fotografije. Me spominjajo na spominske razglednice, voščila, izpovedi...

Samo, da ne boste mislili, da to nastane kar tako! To so ure večernega sedenja  pred računalnikom in preizkušanje različnih efektov, dodatkov, oblik, okvirjev...in seveda povezovanje sebe s fotografijo, iskanje sporočila v njej...uf..očke pečejo...in ko že misliš, da si konec, iščeš dlako v jajcu...
A na koncu je tako fajn, da grem spet od začetka z novo fotografijo :-))))

4 komentarji:

 1. Ja, prvič se je za dobro fotografijo potrebno potrudit (in priklopit na ta-pravo frekvenco), potem je pa še z obdelavo več dela, kot si (vedno) mislimo. A se splača, ker se naš trud odraža in izžareva 'nas'. Nikoli ni 'samo fotka', a ne?
  (No, meni je fotografiranje hrana, brez katere ne morem skoraj nikamor več).

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, Creatissimo, od fotoaparat res lahko postaneš odvisen :-).

  OdgovoriIzbriši
 3. Vse fotke do sedaj so bile čudovite, ampak tale pa jemlje dih. Mojstrica si.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala Teya. Taki komentarji so balzam za dušo:-)))

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails