Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 18. maj 2010

ZA OTROKE

Predstavljeni izdelki so nastali že pred časom. Na njih je opaziti tudi sledi obrabe, kar je najbrž dobro. Izdelki se dejansko uporabljajo :-)

Prva dva sta preobleki za otroški vzglavnik (če kdo ni prepoznal :-), poslikani s tekstilnimi barvami in flomastri.
Naslednji izdelek je pokrov lesene škatle za avtomobilčke, okrašen s sliko avtomobila, narejeno s pištolo za vroče lepilo in akrilnimi barvami. Škatla je predkratkim razpadla, ker se je število avtomobilčkov čudno povečalo :-) . Pokrov je dobil svoje mesto na steni ( samo še žebelj zabijem).
O, kako malo je potrebno, da razveseliš otroka!

3 komentarji:

  1. Vi pa imate prijetno pisano v otroški sobi in tako je tudi prav. Aja in ta avto si rekla da je narejen z vročo pištolo, zelo dobro je izpadel. Všeč mi je nasplošno ko predmeti nimajo klasični oblik.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena! Ne vem, kako nisem že prej naletela na tvoj blogec, ko je tako poln čudovitih stvari in svežih idej! Vsekakor si postala moje obvezno branje. Veliko ustvarjalnih idej še naprej ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, Maja. Dobrodošla spet.:-)

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails