Vaza na hitro


Ko so vse vaze v stanovanju prevelike, travniško cveteje pa tako prikupno, je nujen  makeover nečesa obstoječega.

Doma imam 2 kozarca iz prastare zaloge kozarcev, ki so bili prisotni za vsak slučaj. Že dolgo niso služili svojemu namenu, zdaj pa so dobilo drugo službo.
Postali so vaza. Zelo praktična...takšna, ki se prilagodi vsakršnemu cvetju tako, da spremeni obleko.


Kozarec sem ovila s širšim trakom cvetličnega vzorca. Začela sem pri dnu. Na vrhu sem za pritrditev uporabila ožji zelen trak za utrditev. Trakovi niso nikjer zalepljeni.

Komentarji

  1. Prav frišno izgleda. Tudi jaz rada ovijam kozarce, na tak ali drugačen način, ampak tisti, ki prisegajo na kristal imajo vedno pripombe, da 'to ni za nikamor'. No, ja! Jaz sem za oboje - vsaka stvar ob pravi priložnosti, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam. Nisem nevemkakšna ljubiteljica kristala, včasih se mi zdijo določeni kosi prav čičkasti. Mi je ljubše, če dobim nekaj v rafijo ovito, kot pa kristalno posodo. :-) Smo si pač različni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem pristaš doma narejenega, spremenjenega in prilagojenega. Poleg tega pa sem prenerodna za kak kristal in mi je takšna, doma predelana vaza super. In res je taka sveža, pomladna.

    OdgovoriIzbriši
  4. No vidiš Vladuška, malo sva si pa podobni:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobra fora! Krasna reciklaža.

    OdgovoriIzbriši
  6. Eto vidiš praktične žene!Kao prvo,nisi bacila čaše,a kao drugo,kad ti zatrebaju te trakice,samo skineš.Ili kad cvijeće bude u nekoj drugoj boji,samo prilagodiš!Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo izvirno in priročno. Bravo

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave