Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 04. marec 2010

Jajcomanija


Pa sem že mislila, da je konec...a se še kar silijo...te papirnate posode.
Vsak dan jih gledam in potem....hop...obdelava.Obrnem tako...pa obrnem tako..., bi rezala ali ne bi, lepila...aha, to bo vredu. Išči dekoracijo k dekoraciji (ta je pa hecna ja)...išči ustrezno svetlobo, kot...pri tem se ne poškoduj...pazi na križ...uf!

No tako, enostavno...gotovo.

 

  2 komentarja:

  1. Kako preproste košarice, a hkati tako čudovite. Grem na lov za barvastimi posodicami:).

    OdgovoriIzbriši
  2. iii, kake lušne košarice. Prav super to izgleda na krožniku. Mislim, da bom uporabila tvojo idejo za veliko noč, da nama malo okrasim :-)

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails