Kako se Srečnolonice množijo? How new Luckybugs are born?



Ne vem, če sem vam že pokazala zaključeno verzijo "ograjske srečnolonice". Če sem jo, jo je doletela čast še ene objave :) . Hotela pa sem povedati sledeče.

Ne vem sama, kakšno moč imajo Srečnolonice. Ali očara njihov nasmešek,dolge noge, oblačila, ali kaj čisto drugega. Velikokrat se zgodi, da se množijo v istem gnezdu. Kaj to pomeni? Ko naročnik enkrat prejme svojo Srečnolonico v roke in jo gleda, voha in tipa v živo, zaželi te občutke deliti. Tako velikokrat dobim sporočila in naročila za nove Srečnolonice kaj hitro po prejemu prejšnje. Nekateri jih želijo imeti več za svojo steno, drugi želijo takšne za svoje prijatelje sorodnike, sosede.

In kaj imata ti dve današnji opraviti s tem pisanjem? 
Obe imata isto lastnico. 
Zgornja slika, ki je večjega formata in je čisto privatna jo je tako očarala, da si je zaželela še eno, manjšo (spodnjo), ki zdaj krasi trgovinico z oblačili. Sem šla seveda preverit, kako služi namenu in moram priznat, da se je dobro vživela v rdeč modni kotiček z nakitom, ruticami, torbicami in še čim.



Zelo vesela bi bila vaših kritik in mnenj o Srečnolonicah. Kaj vam je všeč in kaj ne? Kaj očara in kaj ne?  Tako postanemo boljši, mar ne? Rastemo in se razvijamo.

Hvala,da me spremljate.

I would love to read your critics about Luckybugs. What do you like or dislike about them? This is how we become better in what we do, we grow and we develop. I grow ♥
Thank you for being here and folowing my work.

Komentarji

  1. Meni so enostavno te tvoje Srečnolonice tako blazno simpatične in takoj ti prirastejo k srcu. Očitno znaš tako vdahniti del sebe v njih, da zaživijo in razveselijo vsakogar, ki jih prejme. Jaz sem zelo vesela, da sem lahko s tvojimi Srečnolonicami razveselila svoji prijateljici. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se pridružujem Vladkinem mnenju...simpatične, polne detajlov, zgodb. Krasne :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sama bi težko rekla, s čim očarajo. Odgovor je večplasten. Z vsem. Z zgodbami, ki jih prinašajo, z nasmeški, prijaznostjo in srečo, ki jo trosijo naokoli.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav nobenih slabih kritik ni, so le lepe pohvale, saj se mi te tvoje srečnolonice zdijo popolne! Res, vse so tako zelo lepe, izbiraš krasne tematike in čudovito rišeš!
    Le tako naprej in boš rasla in rasla in ... :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdravljena,
    prvič sem srečala srečnolonice. Všeč so mi, ker so vesele, nagajive, preproste. Ne kompliciraš, ampak zajameš bistvo - veselo hoditi naokrog in širiti veselje.
    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Nagrada zate ;-) http://www.culinaryjourneybyme.com/2013/03/liebster-award.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Že samo ime je simpatično, preprosto so nekaj posebnega. Na Metuljčici te čaka nagradica.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave