Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 05. februar 2013

VOŠČILNICE /GREETING CARDS

Kot ste že ugotovili, se Srečnolonice selijo z enega predmeta na drugega. S papirja so skočile na lesene deske, potem so skočile na žlice, ne nazadnje še na obeske za ključe. Ker so zelo poskočne, verjetno ne bodo ostale samo tu. 
Čisto na novo je mogoče Srečnolonice dobiti tudi v obliki ponatisa originalne akvarelke in v obliki voščilnice. Oboje je mogoče naročiti, zaenkrat še na hrandica@gmail.com .

Prints of some original aquarell  Luckybug are now avaliable to you. You can also order greeting cards in very luckybugprice :).

PRINTS:

CARDS:
8 komentarjev:

 1. OOo, kok luštne ♥ ♥ Pravi srčki in upam, da hitro najdejo svoje lastnike.

  OdgovoriIzbriši
 2. Me veseli, da se širijo in množijo. Sreče ni nikoli dovolj, tako da me veseli, da skrbiš za novi zarod ;).

  OdgovoriIzbriši
 3. Prave male mojstrovine. Simpatično.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo cortkane in super ideja, da si jih spravila še na čestitke.<3

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails