Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

nedelja, 23. september 2012

Vila/ Fairy


Storževa vila, za katero najdeš navodila v novem Prostočasniku ti bo pričarala jesen v sobi. Lahko si izdelaš eno, dve, več ali pa eno veliko, na katero lepiš storževe delčke kot sestavljanko. Možnosti je veliko. Moj primer je le ideja, ki jo lahko razvijete sami.


Imate tudi vi radi storže, tako kot jaz?


7 komentarjev:

 1. Prelijepa ti je ova jesenska vila:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Dober mesec me ni, pri tebi pa cel kup sprememb. Vesela sem zate. In upam, da še sprejemaš čestitke: Iskreno in iz srca - naj bodo leta, ki so pred vam(a)i pisana, vesela in polna zadovoljstva. Iskrene čestitke!

  OdgovoriIzbriši
 3. Jako je lijepa! Jesen nam stigla!
  Lijep pozdrav :))

  OdgovoriIzbriši
 4. Zanimiva ideja. Jaz imam s storži v mislih drugačno uporabo - kot dodatek h darilom ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super ideja in lepa vila. Storže imam nadvse rada in vedno jih nabiram polna ideja. Na koncu pa pristanejo samo na kakšni moji fotografiji :) Samo so mi všeč, sploh borovi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Najlepši so mi storži iz kakšnih borovih gozičkov na sosednjih otokih - mogočni in močni. Zelo mi je všeč tvoja ideja 3D vile.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails