Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 20. september 2012

Srečnolonice v kuhinji/ Luckybugs in the kitchen

Kot sem obljubila, sem se spet lotila čopiča in barv. Nekaj naročil, nekaj ne, vsekakor pa plavanje med pikami v pravljičnem svetu.

Like I've promissed I have watercolours by my side again. I have some orders to make and some swimming to do  with the faries in the land of Luckybugs.


Zgornja je bila po naročilu za Italiansko pizzerio. slikica je nastala z mibilnim telefonom, zato vam jih od blizu težko pokažem. Lahko pa si jih ogledate na moji FB strani, opozarjam na slabšo kvaliteto.

Luckybugs above were made for the italian restaurant.


Ta dva pa sta meni zelo pri srcu. In ko bosta šla od doma, ju bom malo pogrešala. Upam, da prineseta veliko pikaste srečne hrane.

This two are one of my favorite. I will miss this two chefs, when they will leave the house. Hope they'll bring a lot of lucky, happy food.No takole pa sem cartala s kuharskimi (in ostalimi) Srečnolonicami mimoideoče na cART umetniškem sejmu v Celju preteklo soboto.

Ok, and like This I was drawing smiles on people's faces with my Lucky kitchen bugs (among all others :))

 
Nadaljevanje sledi... :))

There'll be some more...7 komentarjev:

 1. Kuharske Srečnolonice so res nekaj posebnega.Verjamem , da jih boš pogrešala <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lušne vse po vrsti in tale projekt ti je res fantastično uspel! Tvoje srečnolonice so res zakon :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Super tale napis in tudi ta kuharska. Res si s temi Srečnolonicami ustvarila nekaj čisto posebnega in zelo zelo všečnega.

  OdgovoriIzbriši
 4. S temi srečnolonicami si res C-art-ica!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne so te tvoje srečolonice, še lepše pa je, ko uživaš pri njihovi izdelavi. Ta energija sije iz njih.

  OdgovoriIzbriši
 6. Prelijepe srečolonice....danas mi je trebao jedan ovakav post i ove divne slike ...jednostavno su mi popravili raspoloženje...
  Hvala ti što sa nama dijeliš tu svoju pozitivnu energiju...
  LP

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails