Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 27. september 2012

Prvi jesenski sprehod in vabilo na jesenski piknik/ First walk through the Fall and an invitation


 Prišla je jesen in z mladičkoma smo si privoščili prvi jesenski sprehod. Vsak svojo kanglico v lov na jesenski zaklad.

Here, the Fall has come and it was time to go to the first walk through the Fall.


Storžast zaklad...


...cvetlični zaklad...


...živalski zaklad...


...talni zaklad...


...drevesni zaklad...


Jesensko listje vsako leto znova inspiracija za ustvarjanje.
Ko se dovolj listov nabere, vzamemo različna pisala in liste okrasimo s poljubnimi vzorčki. Naši so preprosti krogci, vi pa jih mogoče okrasite s kakšnim bolj zapletenim in domiselnim.


Vas že mika piknik v naravi, pečen kostanj in še kakšna jesenska dobrota? Tudi tukaj pridejo listi v prvi plan. Lahko uporabite za domiseln meni jesenskega piknika. Pripravite prisrčne pogrinjke, mizo posujte z listjem in izdelajte dekoracije iz jesenskih plodov.
In na koncu ne pozabite prijatelje povabit na jesensko gostijo.Vabilo na jesenski piknik najdete tudi v novem jesenskem Prostočasniku.

Uživajte v jeseni. Naj vas sive barve ne spravijo v slabo voljo, ko pa je toliko pisanega okrog nas. Lepo se imejte.


7 komentarjev:

 1. Jesen je moje najomiljenije doba godine i tvoje fotografije su me jš jednom podsetile zašto je priroda najlepša u ovo doba :)). Pozivnica je božanstvena!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Jesen je res ena sama inspiracija in tako bogata, da je škoda gledati sivino dnevov, ko pa je vse ostalo tako pisano. Super ideja in izvedba tega vabila. Zelo zelo mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 3. Nore ideje in prelepe fotografije.Uživajte!

  OdgovoriIzbriši
 4. všeč so mi jesenske barve, sam letni čas pa ne tako zelo, ker z njim pride dež, dolge noči in končno tudi mraz. Ko smo ravno pri vabilih, vabljena na ARTish.

  OdgovoriIzbriši
 5. Super si dodelala tole zabavo in prav zabavno bi bilo biti na njej :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Res super ideja. Sem včeraj ravno opazila, da je v naših koncih začel odpadati prvi kostanj, tako da jesenski piknik res vabi.

  OdgovoriIzbriši
 7. hudo dobra ideja za piknik meni :)

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails