Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 18. julij 2011

Mozirski gaj ali ne?
Bravo vsem, ki ste uganili.Park v moji neposredni bližini je Mozirski gaj.
Zadnjič smo si v nemogoči vročini privoščili prijeten sprehod in raziskovanje po pred soncem skritih poteh Mozirskega gaja.
Res je, da v Sloveniji ni veliko takšnih cvetnih parkov. Še Volčji potok, kot je dejala Kristina, a po velikosti je večji in menda bolj razgiban.
Če pa iščete objekte fotografiranja, se tudi v Mozirskem gaju najde veliko zanimivih in očem privlačnih reči.

Kadar vas pot odpelje v Savinjsko dolino, le pokukajte med rožice v gaju. Ne bo vam žal. Le muditi se vam ne sme.

Lep začetek tedna vsem.


This is the second seria of the photos from the park near me, cald Mozirski gaj. It' s in the Savinjska valley.If you come to visit Slovenija, you should go visit this park. And the photo camera is a must have :).
Nice start of the week to everyone.

8 komentarjev:

 1. In kaj dobimo za nagrado? Hehehe, hecam se ;) Če boš/boste kaj hodili na moj konec pa lepo vabljena v Volčji potok. Navdušil te bo.
  Prav lep začetek tedna tudi tebi!

  OdgovoriIzbriši
 2. Še ena serija prekrasnih fotografij tega prelepega parka. Eno pomlad, že nekaj časa nazaj, sem si ga tud jaz ogledala. Takrat je bil skoraj cel park razcvetenih tulipanov. Prelepo. Očitno, pa si bo treba park ogledat tud v kakšnem drugem letnem času.

  Pozdravček!

  OdgovoriIzbriši
 3. Bila v Arboretumu, bila v Mozirskem gaju in bila nad njim navdušena,je nekoliko manjši vendar pa zelo zelo urejen in ima vse kar imajo veliki.

  Vse so čudovite, moji favoritki sta prva in druga.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vsekakor bi se tukaj splačalo ustavit in preživeti nekaj časa, krasno je in super zadevice za fotografski objektiv :)

  OdgovoriIzbriši
 5. O, potemtakem sva midve praktično sosedi ;-)

  OdgovoriIzbriši
 6. These are great - I love the third shot.

  OdgovoriIzbriši
 7. Vidim, da tja zaidem premalokrat...

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails