Trenutno me navdihuje.../ At this moment inspires me...


Drobni barvni poganjki...
Tiny colourful ofsprings...


modra in zelena....nov, še mehak travnat tepih...
blue and green...new and still soft grass carpet......prepletanje starega in novega...
...mixing old and new......veje, vejice in vse kar je leseno...
...branches, twigs and everything wooden......in nova knjiga Holly Becker Decorate, ki je pravkar izšla in je še čisto topla ...
...and new book Holly Becker Decorate, that just got out and is still warm :)...Holly Becker = blog Decor8, blog Decor8 = Holly BeckerV knjigi je opisanih veliko dekorativnih stilov (preprost, naraven, moderen, bolšji sejem stil, barvit, rožast...), podanih ogromno dekorativnih idej, črpanih od priznanih oblikovalcev in kreativnih blogerjev. Knjiga je prava dekorativna biblija.
Pokukajte na blog Holly Becker  http://decor8blog.com/, kjer dobite vsak teden dozo inspiracije. Če pa vam to ni dovolj, naročite knjigo zase, da boste inspiracijo imeli vedno pri roki. Ameriško verzijo knjige lahko naročite tukaj, angleško izvedenko pa tukaj.


In this book you can find different decorative styles (simple, natural, modern, Flea market style, colourful, floral...), interesting decorative ideas taken from designers and kreative bloggers. Book is real decorative bible.
Take a look on Holly Becker's blog http://decor8blog.com/  ,where you'll certainly find some good inspiration. If it is not enough for you, you should buy your copy of  Decorate. American version of this book you can order here and english version here.


Kaj pa  vas zadnje čase navdihuje? Kje iščete svoj navdih za ustvarjanje?
And what's inspiring you lately? Where do you look for your inspiration?

Komentarji

 1. Mmm...tole je naaajs :) Bom pokukala na njen blog :)
  Tist fotko z verzom si bom pa sposodila, če lahko *blush* :)

  Sicer pa...pomlad je res tisti čas v letu, ko se začenja novo življenje...tako navdihujoča, tako čarobna, tako sveža :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Mene trenutno najbolj navdihuje sonček, ki ga bo zdaj zdaj zmanjkalo, ampak v sredo baje spet v polnem sijaju pride nazaj. Pa kot tebe, tudi mene navdihuje spomladansko prebujanje, tiste male drobcene cvetlice.

  Zadnji vikend je bil čudovit. Poln smeha, dobre volje in preživetega časa zunaj na sončku ob razno raznih aktivnostih (rolanje, kolesarjenje, planinarjenje). Aha, vse te sezone smo uspeli odpreti ta vikend. Naslednjega pa gremo na obalo se naužit morskega zraka. Že komaj čakam. K sreči smo teden skrajšali za en dan, torej na morje k sosedom Hrvatom štartamo že v četrtek takoj po službi. Juhuhu, komej čakam!

  Joj skor sem pozabila. Lepe fotke vseh stvari, ki te navdihujejo. :*

  OdgovoriIzbriši
 3. Jaz sem NORA na knjige s področja notranjega oblikovanja in ti mi pod nos postaviš eno novo! Must have. Hvala tudi za link do še enega fajn bloga.

  OdgovoriIzbriši
 4. I mene nadahnjuje ovo svo cvijeće i drveće koje počinje cvjetati, listati. Prekrasno doba godine :))
  Blog ću sigurno uključiti u literaturu za uživanje
  Lijep pozdrav :))

  OdgovoriIzbriši
 5. Po pravici povedano imam trenutno takšno gužvo v službi, da nimam niti časa za navdihe. Če pa že,se to zgodi čisto spontano. Ni važno kaj vidim, če mi je všeč dobim preblisk za ustvarjanje (malo težko razložim, pa saj verjetno veš kaj mislim). Knjiga je videtei prava poslastica. Fotke so pa kot vedno lepe, nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 6. Jaz še vedno ostajam pri naravi. Izletih in ovekovečenjih le tega. To je pravi navdih zame :)
  Lep dan še naprej.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja imam inspiracije za sto života, brdo planova, želja... misli. Trenutno uživam u lijepim danima, obitelji, druženju s dragim prijateljima i sretna sam:)
  Pusa tebi i pohvala za odličan post!

  OdgovoriIzbriši
 8. Hvala za lepe fotografije, so me spomnile na lep vikend, čeprav je današnji dan že bolj siv!
  Včasih najdem inspiracijo jaz, včasih ona najde mene. Včasih se ne morem dovolj načuditi, kje vse jo lahko najdeš; v risanki Kung Fu panda sem dobila čudovito idejo za kitajsko obarvan obesek. Kdo bi si mislil... Inspiracija je vse okoli nas in v nas, le odpreti je treba notranje in zunanje oči!

  OdgovoriIzbriši
 9. Tudi mene navdihuje narava in mali drobižki, ki so okoli mene. Pravzaprav je zelo malo stvari, ki me ne navdihujejo. Če me ne navdihnejo pod takim kotom, me pa pod drugačnim. Vedno se kaj najde.
  Po decor8 se pa tudi jaz redno sprehajam in imam rada pisane objave in fotografije, ki mi napajajo dušo. Super, da si si privoščila knjigo - res izgleda vsestranska!

  OdgovoriIzbriši
 10. Joj, kakšne rožice! Bi se kar zraven v travo ulegla in občudovala.
  Glede dekorja - se v glavnem fejst nazaj držim, ampak tale knjiga zgleda super... ;)

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovite fotografije! Tudi mene navdihuje narava, tole spomladansko prebujanje in brstenje pa me vsako leto očara.

  OdgovoriIzbriši
 12. Ja, jaz sem v zadnjem času ravno veliko posegala po knjigah in revijah o urejanju stanovanja, ker sem delala manjše spremembe. Nisem še dokončala in bi mi takšna knjiga prišla zelo prav :) Super, da si nam jo priporočala. Fotke rožic so mi tudi všeč.

  OdgovoriIzbriši
 13. Lijepe fotke! Iznenadi me gdje sve nalazim nadahnuće, ali najčešće to bude vani u prirodi. Ali i listanje po knjigama, časopisima, šetnja gradom....

  OdgovoriIzbriši
 14. Pridružujem se Zondri Art.
  Inspiracij za sto življenj.

  Trenutno še pod vtisom morja, sonca, galebov, prijaznih ljudi, prebujanja narave

  OdgovoriIzbriši
 15. Super objavica od fotk do pokuka v knjigo in vodiča za nakup. Moj navdih trenutno, je svežina in svetloba. Ne vem kako bi to opisala, ampak, ko sem obsijana s soncem oz. ko sonce pride skozi okno do mene (če nisem zunaj) imam občutek da lahko naredim vse♥

  OdgovoriIzbriši
 16. I got Holly's book too! It's full of so many amazing images and interiors. Makes me want to redecorate :)

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave