Prijatelji/Friends


Dragi moji "oboževalci" (ja tako se zdaj imenujejo spremljevalci :). Že dolgo se nisem tako zabavala ob pisanju objav in branju komentarjev, kot prejšnjič. Navdušili ste me s svojim interesom do namišljene zabave, s svojo domišljijo, sploh pa ste me prijetno razveselili s svojimi voščili in ostalimi lepimi besedami.


Še enkrat bi rada opozorila tiste "komentatorje" objave, ki mi še niste poslali svojih domačih naslovov na mail, da to storite, če želite prejeti spomin na "krasno zabavo".

Tisti, ki pod objavo niste še nič napisali, lahko to storite do ponedeljka 14. 2. 2011. Takrat pa bom izžrebala enega, ki bo prejel posebno nagrado.
__________________________________________________________________________________

My dear "fans" (that's how felowers are called this days:). It has been a long time since I enjoyed my wrighting and reading your comments, like the last two times. I was amazed by your colaboration in this imaginary party of mine. You mere all full of creativ comments and nice words.

I would like to say to those, who left a comment on my post an forgot to send me home address through mail, that you do that if you want to get a little present of this "blog party".

Those of you who still didn't left any comment under that post, you can do that  till monday 14.2. 2011. Then I will pick one, who will get a special price.

____________________________________________________________________________________


 Zelo bi bila vesela vaših mnenj, kaj vas na mojem blogu najbolj zanima, kaj vam je všeč oz. česa si želite (naj)več.Torej z besedo na dan.


Hvala še enkrat za vaše sodelovanje in soustvarjanje  bloga.
Imejte prekrasen vikend in se beremo spet na Valentinov dan. 
Ostanite v srčkih :)♥
____________________________________________________________________________________

  I would be happy if you give me your oppinion about, what interests you most on my site, what you like most or what do you want to see or read more.

 Thank you again for beeing a part of my blogging.
 Have a wonderful weekend and we read us again on Valentine's day.
Stay in hearts :)♥.
 ___________________________________________________________________________________

 More sky on http://skyley.blogspot.com/.





.

Komentarji

  1. Meni je všeč tvoj blog prav takšen kot je, ker je svojstven, nekaj posebnega in izraža tebe, kar si. Všeč so mi tvoje fotografije, kot tudi tvoji čisto posebni izdelki. Ostani to kar si, razveseljuj nas še naprej in to je vse, kar potrebujemo :))) Si nas pa res čisto potegnila v to zabavo :))), lepo se je oblačiti v domišljiji v različne oblekice in veš kaj, v domišljiji mi neverjetno pašejo, ker je tudi moja rit popolna, ha ha.

    OdgovoriIzbriši
  2. http: pravi: //hrandica.blogspot.com/

    Popolnoma 100% se strinjam z Vladuško: blog je tvoj, prihaja iz tvojega srca, duše, ustvarjanja inzakaj bi ga morali mi spreminjati.Mnenja o izdelkih, fotogrfijah oddajamo pod temo.

    Če pa in ko boš začutila čas po spremembi jo spremeni.

    OdgovoriIzbriši
  3. To je tvoj blog in odraža tebe, zato objavljaj, kar je tebi všeč, kar želiš deliti z nami. Ne oziraj se na želje ostalih - vsaj pri blogu ne. Če boš želela narediti spremembo, jo naredi, vendar ne našo pobudo. Meni je všeč ravno tak kot je, zato rada pridem naokrog. Nazdravljam na še mnogo let!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsak dan z velikim pričakovanjem preverim kaj je novega na tvojem blogu. No razen za vikende ne vedno. ;-)

    Tvoje objave so super in še naprej jih bom z veseljem spremljala. Resnično izražajo točno to kar si. Zato ostani to, takšno te imamo radi in te spremljamo.

    OdgovoriIzbriši
  5. No, poglej no, kaj sem zamudila, ker sem bila v službi in doma tako pridna! Včasih ni dobro biti preveč priden! Bom popravila!

    Spreminjaj le sebi na ljubo, ne nam... Spreminja,j če to čutiš ali to želiš... Jaz k tebi prihajam zaradi tvoje duše, ki veje iz tvojih strani, ker mi je preprosto všeč in se tu dobro počutim!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja jz bi slikiceee. Čimveč fotk :) Ampak tudi ostalo je zanimivo, se ne pritožujem. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pravzaprav mi je tvoj blog všeč takšen kot je. Še naprej objavljaj svoje čudovite fotke, ki jih večkrat občudujem!

    OdgovoriIzbriši
  8. Oduvijek mi je velika radost doći na tvoj blog, pogledati tvoje krasne fotografije i ostaviti komentar!
    Šaljem ti pusu, želim ugodan vikend i naravno sve najljepše za dan zaljubljenih:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Strinjam se s puncami, blog odraža tebe in je najboljši tak kot je. Spontane spremembe so najboljše.

    OdgovoriIzbriši
  10. I don't think I ever saw a helicopter so close, wow!

    OdgovoriIzbriši
  11. Spremenila....zakaj bi kaj spremenila?
    Upam, da si imela lepo nedeljo,.

    OdgovoriIzbriši
  12. Zamudila sem zabavo, našla pa tale krasen blog :) Vse je za nekaj dobro, pravijo :) Se pa definitivno udeležim naslednje žurke :D

    Prijeten dan!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave