Za nazaj in naprej/ Rev and Fwd


Teden smo pripeljali skoraj do konca. Še dva dni vikend paketa in je konec. Kako ste ga preživeli?
Mi smo se vsak dan malo potepali na svežem zraku. Zdaj, ko je naša dvoletna mladička dobila nenaden turbo zagon za hojo, je treba to izkoristit. Vreme je bilo na začetku tedna toplo, potem pa je prišel iz Rusije (pravijo vremenarji baje :)) hladen val, ki nam je prinesel nekaj snega, hladen veter in solzne oči na sprehodu. Sprehajalni užitki so šli po gobe.
Kljub temu moram priznat, da smo v minulem tednu imeli kar nekaj bisernih trenutkov z otroki. Opazovanje novih plesnih korakov dvoletnice in občudovanje občutka za ritem pri uporabi inštrimentov štiriletnega maldička, me je čisto prevzelo. No, posebej prevzel me je talent mladičke za risanje po mizi,  klopi v jedilnici in steni  :(.
Sama sem spet dobila malo zagona za učenje nemščine, šivalni stroj je zapel po dolgem premoru in izgubljeni začetniški volji, pojavile so se nove ideje... Moram priznat, da je januarsko mrtvilo  prineslo tudi  nekaj živosti.
Kaj bo prinesel vikend in po kam nas bo pot odnesla še ne vem. Upam, da bo zanimivo nam in mogoče tudi fotografskem objektivu ( čeprav hišnega samca bolj veseli, če ga pozabim doma...baje se brez bolj držim skupine- beri družine in ne skačem okrog kot veverica za lešniki). 

Lep vikend vsem.


This week is almost over. Just two days left. How did you fight through your week? 
We had some fine weather in the begining of the week but then the snow came with strong cold wind. Wish for long walks was gone. And this was now, when our twoyears old got a kick for faster walking. 
We had some fun this week any way. I enjoyed watching girl's new dance moves and boy's sence of rithm by playing difrent wooden instruments. I less enjoyed watching my girl drawing on table, chairs and wall :(.
Me, myself got som new will to learn some more German. Also the sewingmashine start to sing after beginers lost of will. New ideas came, new paths opened... I have to admit, that this lazy january brought some life too.
What weekend will bring, still don't know. Hope it will be interesting also for my camera (though my man is happier, when I forgot it at home...I stick more to the group-read family and not jump like a squerl around.)


Nice weekend to all.

Komentarji

  1. Dobra fotka!
    Tudi tebi lep vikend, s soncem obsijan :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Me zelo veseli, da je šivalni stroj zapel. Upam, da bosta svoj odnos še popravila in bomo imeli priliko občudovati šiviljske izdelke, kakršne koli že.

    Hahahaha, veverica za lešniki - dobra primerjava. Mi je zelo poznano ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz tudi, jaz tudi! Bi se učila to presneto nemščino, se sprehajala po poljih, opazovala kreativnost otrok, s fotkotom skakala za lešniki...
    A se lahko malo naselim pri vas?
    Motiv s fotke pa... Čisto običajen, le videti ga je treba, a ne?
    Lep vikend!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti kar skači za lešniki, ker imaš smisel za to. Glede čačk ... jaz sem svojim nečakom enostavno naštimala 2 kvadratna metra tanke bele iverke, po kateri so lahko po mili volji kracali.
    Res, da so šli vsakič čez rob, a kaj češ. Take risbe so meni najljubše. ;)
    Še čim več lepih sprehajalnih poti ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hehe, veverica za lešniki, ta me je nasmejala. Vidim, da imate za seboj poln in lep vikend, razen tistega risanja po mizi, steni ...:)) Moj teden je kar nekam odletel, razpet med službo, glavobolom in letečimi popoldnevi, ampak je bilo bolj fajn kot se sliši :). Zdaj pa 2 dni uživancije. Uživajte tudi vi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimljiva i lijepa fotografija draga Hrandica!
    Pozdrav iz zametenog Gorskog kotara.

    OdgovoriIzbriši
  7. I love the different textures and patterns in this shot. Have a lovely weekend!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave