Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 07. december 2010

Adventni koledar /Advent calendar

Letos smo zaradi nepričakovanega izleta v Slovenijo vse zamudili...tudi adventni začetek meseca s koledarjem. Kljub temu objavljam lansko idejo a posušenimi pomarančnimi lupinicami in papirnatimi salvetki. Mogoče še je kje kak zamudnik in bo lahko idejo uporabil in priredil po svoje :)).
Vso srečo.

We have missed a lot of things beacause of the trip to Slovenia. The monthly start of advent, too. Anyway, I post thislastyear's idea of advent calendar from orange peels. Maybe there is someone late as me and could use this idea :)).
Good luck.

Fotke so slabe, upam da to ne bo zmotilo bistva :))

Photos are bad, hope that doesn't bother the main idea.


6 komentarjev:

 1. AAAAAAAA, še ena svetovna ideja. Kaj takega pa še nisem videla, pa sem vidala že veliko idej za adventne koledarje. Res si nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kaj ti je? Fotke so čist v redu. Ideja pa svetovna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlična ideja, lijepo je, pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 4. Včasih mi kar čeljust dol pada od odličnih idej, ki jih imaš. In tale je ena izmednjih. Moram ti pa priznat, da večkrat pogledam, kot komentiram. Tudi če nimate koledarčka, uživajte maksimalno!

  OdgovoriIzbriši
 5. Obožavam tvoju kreativnost i inovativnost,pusa!

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala Vladka, Kristina, Good Ghost, zabica in Zondra. možgančki mi delajo, ve jih pa spodbijate k delu.:))

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails