Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 06. december 2010

Rojstnodnevna voščilnica/ Birthday card

Ja, neverjetno :)))! So ljudje, ki imajo rojstne dneve tudi v decembru:)) Mimogrede so spregledani v tem predprazničnem vzdušju, ko vsak misli na Miklavža, Božička in še na kakšno dobro dušo z vrečo na rami.


Ena takšna pikica te dni praznuje rojstni dan. Vse najboljše.

Unbeliveble, ha :))))! There are people, who have birthday in december:)))). In all this preholliday hurry and thinking about St. Nicolas, St. Claus or any other good man with a bag full of goods, we forget them by the way.

One of those littlle people celebrates this days. Happy birthday!6 komentarjev:

 1. Všeč so mi tovrstni ročni izdelki! :) LP a.

  OdgovoriIzbriši
 2. Se strinjam, v decembru ni fajn imeti rojstnega dne. Eni takšni pikici želim vse najboljše!

  OdgovoriIzbriši
 3. super ti je ova čestitka,cvjetovi su mi baš fora:)))....
  moj stariji sin ima rođendan ovaj mjesec:))....sad je već veliki ali kad je bio manji imala sam osjećaj da cijeli mjesec samo tražim i kupujem poklone....za sv.nikolu.za rođendan.za božić:((.....
  kome god je namjenjena ova čestitka i ja šaljem dobre vibracije i čestitke za rođendan:))....
  M

  OdgovoriIzbriši
 4. Hi hi, kakšna lušna zadevica. Ja, tudi meni se smilijo taki ;)

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails