Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 20. februar 2015

Počitnice / Hollidays

Končno sem brez slabe vesti izkoristila teden za počitek, psihično relaksacijo in polnjenje akumulatorja. 


Boste rekli, da šolniki imamo dovolj počitnic. A vam povem, da šolske situacije zahtevajo fizično in psihično celega človeka in se zgodi, da se enostavno od vsega dajanja tako otrokom kot staršem, spraznim. Čutim, da telo potrebuje počitek in tokrat sem dobila svoje dopoldneve. Svojo razporeditev časa, dela. Hvaležna za teden dni, ki se izteka.


Počitniški teden sem začela z vikendom, obiskom domačega kraja in trgovinice- Mestne Hiše Brežice, v kateri se šopirijo tudi moji izdelki. Včasih sem mi zdi, da bi v takšnih trgovinicah lahko tudi sama delala. Človek je obdan s samimi lepotami, unikati, domačimi izdelki slovenskih proizvajalcev. Kar vidim, kako bi prestavljala poličke, zlagala drobnarije, se smehljala obiskovalcem in klepetala z mimoidočimi. Ja, lahko bi. :) A tokrat sem šla samo na obisk. Bilo je čudovito. Ogledali sem si vse poličke in izdelke ter jih poskušala malo ujeti v objektiv svojega novega telefona, ki se ga še navajam. A to je že čisto druga zgodba, za neko drugo objavo. Zagotovo pa še vedno prisegam na prave fotoaparate in njihove objektive.


Svojo zalogo sem v trgovinici dopolnila še z novimi prstančki. Tukaj so trije.

V prostorih današnje trgovine, je bila včasih glasbena šola. Lepo je stopiti v prostor, na katerega te vežejo otroški spomini. In lepo je, da takšni prostori niso pozabljeni, da imajo nov namen in živijo novo zgodbo.


5 komentarjev:

 1. Obisk domačega kraja je vedno nekaj posebnega... Z neko nedoločljivo nostalgijo, polno spominov na vse lepo :)
  Tudi sprehod po trgovinici, ki jo krasi tvoja ponudba, mora biti nekaj posebnega. Oboje skupaj pa zajeten paketek energije :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Me veseli, da si napolnila baterije in da greš sveža novim dogodivščinam naproti. Take trgovinice, polne ročno izdelanih izdelkov imajo pravo pozitivno energijo. Verjetno jo v prostor prinesejo že izdelki sami :) Lepo je.

  OdgovoriIzbriši
 3. This is so pretty! i love how you organize the small crafty stuff! very pretty and refreshing :)

  OdgovoriIzbriši
 4. super za polnjenje baterij. današnjim šolnikom pa jaz lahko samo rečem - KAPO DOL. ker danes bit šolnik ni lahko sploh pa ne razvajenim mulcem s prepotentnimi starši

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasna trgovinica. Počitnic šolnikom pa nisem nikoli fauš in verjame, da si spraznete baterije. Tisti ta pravi učitelji že.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails