Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 04. avgust 2014

Les v barvah za poletje / Wood in colour for the summer


Kot sem že v prejšnji objavi namignila, sem imal še nekaj rezerve v času, malomanj v prostoru, da sem se lotila še drobnega ustvarjanja. Še sreča, da tovrstno ustvarjanje lahko poteka tudi na postelji ali v majhnem kotičku prepolne sobe :)) .
 
Raziskava je pokazala, da je poleg bele in črne, cel kup barv, ki so poleti zaželjene. Pa se je Hrandica vrgla na delo in izdelala barvno kolekcijo lesenih visečih uhančkov. 

Like I said in my previous post, I had some time for little creative things too. Like making earings. This time I made some coloured peaces, so that sommer can be colourfull.


Do naslednjega branja, poleten pozdravček.

Till next reading...summer hugs.

3 komentarji:

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails