Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 11. september 2013

Fantovske Srečnolonice / Luckybugs for boys

Vedno je tako zelo najti darilca in pozornosti za fante. Ko se sprehajam med umetniškimi stojnicami z otroki, je naš mladiček vedno razočaran, ker ne vidi ničesar, kar bi dišalo po fantih. Smo ženske res tako smešne, da znamo v večini naredit samo stvari za ženske ali nam domišljija nagaja. Hm?
Pa sem prisluhnila namigom in se lotila dela.
Tukaj je nastalo nekaj fantovskih Srečnolonic.
4 komentarji:

 1. ooo kako so čudovite prav vse :-))
  Fantastično risanje!

  OdgovoriIzbriši
 2. :-) luštkane so, sploh dooooolgi košarkar je faca :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni pa najbolj sede odbojkarska. Pravi lubeki so.

  OdgovoriIzbriši
 4. Blazno prisrčne so tele tvoje Srečnolonce :). Prav te fantovske so mi še posebno všeč, mogoče se mi je okus že malo "pofantil", ker imam same fante doma ;). Najbolj kulski je pa plavalec.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails