Poletni navdih k novim izdelkom /Summer inspiration and new products

Za mano je del počitnic, ki sem jih preživela raziskovalno, ustvarjalno in spokojno, kot se za počitnice spodobi. Po uspešnem šolskem letu smo mladička počastili z izletom v Legoland, seveda smo počastili tudi sami sebe z dodatnimi izletniškimi postojankami na poti, o katerih vam povem kaj več kdaj drugič, ko prilepim zraven še kakšno sličico.
Tokrat pa vam pokažem, kako so moji prsti postali ustvarjalni, ko sem se odklopila od tehnologije in interneta. Brez papirja in ostalega materiala več ne grem na morje, to je enkrat ena. Tokrat pokažem nekaj novih Srečnolonic in enega Lumparja, vse v formatu 13x18 cm. Naslednjič pa še kaj o motivacijskih karticah, ki sem se jih lotila in jih lahko pokukate že na moji FB strani.












 Za konec še lumpar, s katerim zaključujem današnjo poletno objavo. zunaj grmi in bo verjetno kakšna nevihta. Spet idealen čas za novo inspiracijo. 
Uživajte!

Komentarji

  1. Veliko lepih stvari se najde v tvojem blogu.
    je izjeno živahen in zanimiv in seveda kar meni najbolj in sproščen

    Vsak najde nekaj zase, pa čeprav si napisala:
    Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

    No eno od idej, pod katero se ne bom podpisala in si jo bom le sposodila (če si jo smem) je risanje na kamenčke... zakaj ker mi na nekaterih dekoracijah trenutno manjka pika na i ... i to je ta pika

    Kar se pa tiče ilustracij so mi izjemno všeč...
    hudo me motijo dekoracije v stilu viola krave milke, in podobnih prispodob.... dajmo otroku izročilo naravnosti narave,življenja realnosti na lep otroški način ne pa v stilu EPP roza krav, roza konjev...

    OdgovoriIzbriši
  2. ps.
    namig: imaš izjemne ilustracije in kot namig pri fotografiranju ozadij ti priporočam neutralno ozadje. Tako bodo tvoje ilustracije bistveno bolj poudarjene. Kaz včasih pobarvam slikarsko platno in ga potem pripopam za ozadja... mogočee kakšno enobarvo blago (saten, ampak ne svetleči saten).. sicer pa si vsake oči imajo svojega malarja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo rada pokukam v svet tvojih srečnolonic. Ker so preprosto krasne!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala Stella, ozadje vedno malo problematično, no tokrat se mi je zdelo, da je bela dobra izbira in žive barve pridejo dobro do izraza. Ja, res je vsake oči vidijo drugače. Hvala za nasvet :))
    Hvala Vladka in Simona za pohvale.

    OdgovoriIzbriši
  5. PS.
    niti ni tako moteča bela barva, moteče so rolete oz. polkna.. mimogrede izgubiš pozornost..

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave